Forumumuzun dadaşlarından aynı zamanda forumumuzun gece bekçisi Doğu kardeşimiz 3.000'ler kulübüne girmiş bulunmakta.
Tebrikler kardeşim Bu da hediyen
Tebrikler kardeşim
Adamsın forumun diğer bekçisi dadaşımForumumuzun dadaşlarından aynı zamanda forumumuzun gece bekçisi Doğu kardeşimiz 3.000'ler kulübüne girmiş bulunmakta.
Tebrikler kardeşimBu da hediyen
Eyvallah kardeşim sağolasın sizler sayesindetebrikler aga foruma son zamanlarda gelipte damgasını vuran 1 numaralı adamsın başarılarının devamını dilerim
Sağol ablacım hediye enfes
Eyvallah kardeşim
hatırlatırım fazladan 3-4 gün gasıp etmiştinEyvallah kardeşimSus o yeşil şeriti senden geri alırım
Adamsın forumun diğer bekçisi dadaşımEyvallah hediye de güzelmiş
Eyvallah kardeşim sağolasın sizler sayesinde
Sağol ablacım hediye enfes
Ahahahatırlatırım fazladan 3-4 gün gasıp etmiştinbanlanman bi şikayetime bakar
Eyvallahtebrikler @Doğu kutlarımgerçi kutlanacak bişeyde yazmamışsın neyini kutlayayım 3000 nedir yav mesaj sayın cücük kadarmış))
Eyvallah Sağol kardeşim.Tebrikler kardeşim, nice mesajlara.
malesef hediyeler yüzünden başım çok belaya girdiEyvallahAynen yeniyiz daha hemen ezmeSenden hediye beklerdim ama buraya atarsan konu kitlenir o yüzden sonra atarsın musait bir zamanda
Eyvallah Sağol kardeşim.
Neyse tek taşımı kendim aldım modunda kendi arşivimdeki fotolara bakayım barimalesef hediyeler yüzünden başım çok belaya girdiartık kuru bir kutlama mesajıyla yetinmek zorundasın
pislik herif seni .s.s neyse buralarda benim borum ötüyor , hareketlerine dikkat et derimAhahaNeyse bir dahaki ay da sen olursun şunun şurasında 23 Nisan'a ne kaldı
Gel biraz da Vadi konusunda ötttür boruyupislik herif seni .s.s neyse buralarda benim borum ötüyor , hareketlerine dikkat et derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?