Forumumuzun dadaşlarından aynı zamanda forumumuzun gece bekçisi Doğu kardeşimiz 3.000'ler kulübüne girmiş bulunmakta.
Tebrikler kardeşim Bu da hediyen
Adamsın forumun diğer bekçisi dadaşım Eyvallah hediye de güzelmişForumumuzun dadaşlarından aynı zamanda forumumuzun gece bekçisi Doğu kardeşimiz 3.000'ler kulübüne girmiş bulunmakta.
Eyvallah kardeşim sağolasın sizler sayesindetebrikler aga foruma son zamanlarda gelipte damgasını vuran 1 numaralı adamsın başarılarının devamını dilerim
Sağol ablacım hediye enfes
Eyvallah kardeşim Sus o yeşil şeriti senden geri alırımTebrikler @Doğu bey Beni geçmeye sakın cüret etme , seni rütbem ile boğarım
hatırlatırım fazladan 3-4 gün gasıp etmiştin banlanman bi şikayetime bakarEyvallah kardeşim Sus o yeşil şeriti senden geri alırım
Adamsın forumun diğer bekçisi dadaşım Eyvallah hediye de güzelmiş
Eyvallah kardeşim sağolasın sizler sayesinde
Sağol ablacım hediye enfes
Ahaha Neyse bir dahaki ay da sen olursun şunun şurasında 23 Nisan'a ne kaldıhatırlatırım fazladan 3-4 gün gasıp etmiştin banlanman bi şikayetime bakar
Eyvallah Aynen yeniyiz daha hemen ezme Senden hediye beklerdim ama buraya atarsan konu kitlenir o yüzden sonra atarsın musait bir zamandatebrikler @Doğu kutlarım gerçi kutlanacak bişeyde yazmamışsın neyini kutlayayım 3000 nedir yav mesaj sayın cücük kadarmış ))
Eyvallah Sağol kardeşim.Tebrikler kardeşim, nice mesajlara.
malesef hediyeler yüzünden başım çok belaya girdi artık kuru bir kutlama mesajıyla yetinmek zorundasınEyvallah Aynen yeniyiz daha hemen ezme Senden hediye beklerdim ama buraya atarsan konu kitlenir o yüzden sonra atarsın musait bir zamanda
Eyvallah Sağol kardeşim.
Neyse tek taşımı kendim aldım modunda kendi arşivimdeki fotolara bakayım barimalesef hediyeler yüzünden başım çok belaya girdi artık kuru bir kutlama mesajıyla yetinmek zorundasın
pislik herif seni .s.s neyse buralarda benim borum ötüyor , hareketlerine dikkat et derimAhaha Neyse bir dahaki ay da sen olursun şunun şurasında 23 Nisan'a ne kaldı
Gel biraz da Vadi konusunda ötttür boruyu Buralarda boş yapana kadar orda yapalımpislik herif seni .s.s neyse buralarda benim borum ötüyor , hareketlerine dikkat et derim