sen konuyu değiştiriyosun benim konuyu monuyu değiştirdiğim yok senin dediklerin tamamen hayal ürünü
konu neydi takas yine kiminle kapıştın)
sen konuyu değiştiriyosun benim konuyu monuyu değiştirdiğim yok senin dediklerin tamamen hayal ürünü
o da senin gibi
ne yani foxun avrupada olmadığı yalan mı?😛 takas sen hangi dünyada yşıosun bilmiyorum ama çık gel artık bu dünyaya ve biraz insanlık öğren...
bak arkadaş bizim burda tartıştığımız konu dizikolik arkadaş mesajında şunu yazmış lale devri show dan fox a geçince birçok kişi izlemeyi bıraktı bizim tartıştığımız konu busaygıdeger dostum,ben dogruları savunurum. Ilk 10 bolumunde reytıng sıralamasında ılk 20de yer almakta -sonrakı bolumlere bakmadım- eger elınde kanıtın varsa yazarsın bızde gormus oluruz,ancak olmadıgına gore bosuna mesaj yazmanın alemı yok.
takasın forumda kapışmadığı kimse kamadıki... şu an kapıştığı kimsenin önemi yok...konu neydi takas yine kiminle kapıştın)
aynen katılıyorum... fox bir çok kişide yok.... birçok kişi lale devrinin fox a geçmesiyle hiç izleyemediklerini bile söylediler... show tvde olsa hem görüntü kalitesi hemde rating açısından avantajlı olur... gerçi bizim söylememiz bişeyi değiştrmez... medyapım karar vermiş anlaşma yapmış hayırlı olsun demek düşer bize ama yol yakınken dönmeleri onlar için farz olur... bnce yorumlarımızı dikkate almalılar ama hiç sanmam...
ya ondan önce furkanın attığı mesjı oku... biz avrupaya gre değerlendiriyoruz... yani sen şu an 3. sün ve her zamanki gbi araya grdin ve ortalığı karıştırdın...
şu mesajı okuyun ve kimin haklı olduğunu söyleyin adam gibi
ya ondan önce furkanın attığı mesjı oku... biz avrupaya gre değerlendiriyoruz... yani sen şu an 3. sün ve her zamanki gbi araya grdin ve ortalığı karıştırdın...
bak bütün sayfada hep senin yüzünden olaylar büyüyor.... konu başlığı altında deil özelden nie konuşayım nerde konuşacağımada karar ver istiyosan her işe burnunu soktuğun gibi tkas artık yetr... bu konuyla ilgili konuşmak istemiyrum..
furkanla konuşacaksan git özelden mesaj at burası bi forum ve istediğim yere mesaj atarım
harbiden boşa konuşuyorum anlamıyon kibak bütün sayfada hep senin yüzünden olaylar büyüyor.... konu başlığı altında deil özelden nie konuşayım nerde konuşacağımada karar ver istiyosan her işe burnunu soktuğun gibi tkas artık yetr... bu konuyla ilgili konuşmak istemiyrum..
bak bütün sayfada hep senin yüzünden olaylar büyüyor.... konu başlığı altında deil özelden nie konuşayım nerde konuşacağımada karar ver istiyosan her işe burnunu soktuğun gibi tkas artık yetr... bu konuyla ilgili konuşmak istemiyrum..
doğru forumdaki herkes suçlu bi sen haklısın zaten hadi bbyyyyy
benim yüzümden olaylar büyümüyor sen ve senin gibiler yüzünde bu olaylar çıkıyor
doğru forumdaki herkes suçlu bi sen haklısın zaten hadi bbyyyyy
şu mesajı okuyun ve kimin haklı olduğunu söyleyin