Doğuş Dizi Oyuncusu Oluyor

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Medyapımın yeni doktor dizisinin kadrosu giderek genişliyor. Ünlü popçu Doğuş uzun zamandır doktor rolünde bir dizide oynamak istediğini söylüyordu. Medyapımın yeni dizi teklifine hayır diyemeyen ünlü popçu doktoru canlandıracak.

Tardu Flordun, Ahmet Yenilmez, Pınar Öğün, Vildan Atasever, Vahide Gördüm, Suat Sungur, Mehmet Aslantuğ, Max Bendo, Seray Sever, Janset, Ahu Sungur gibi oyuncularında yer alacağı dizide Doğuşun partneri için Medyapım patronu Fatih Aksoy Aslı Tandoğan ve Fahriye Evcene teklif götürdü.

Kim Hangi Rolde?

Suat Sungur : Başhekim
Vahide Gördüm : Kadın Doğum Uzmanı
Mehmet Aslantuğ : Plastik Cerrahi Uzmanı
Ahmet Yenilmez : Opr. Dr.
Tardu Flordun : Opr. Dr.
Seray Sever : Opr. Dr.

Cerrahi Asistanları

Doğuş : Dr.
Ahu Sungur : Dr.

Stajyer Doktor Asistanları

Pınar Öğün : Dr.
Vildan Atasever : Dr.
Max Bendo : Dr.

Janset : Suat Sungurun eşi rolünde

Fahriye Evcen'in bu diziyi kabul edecegini pek sanmiyorum.. Bu rol Asli Tandogan'a yakisir.. Fahriye Evcen daha baska bir drama dizisinde görmek istiyorum.

doğuşun ne özelliği var soyunmaktan başka
dr. rolünde yakışacağını hiç sanmıyorum... ayrıca bnde aslı tandoğanın yakışacağını düşünüorum ama fahriye evcen oyunculukta daha başarılı gbi geliyor

Doğuş daha önce de oynamıştı dizide. Fena değildir oyunculuk konusunda.

Yalnız kadroda asıl sırıtan isim Seray Sever. Böyle ciddi bir diziye yakışacağını hiç düşünmüyorum... Onun dışında kadro çok çok iyi. Fox'un bugüne kadarki en iddialı işi herhalde kadro anlamında...

kadro değişikliği içine girmişti sanırsam o dizide... bazı oyuncular değişim altına alındı sanırsam aslı tandoğanda bunların içinde...

Olabilir.. Bakalim Asli Tandogan mi olacak Fahriye Evcen mi olacak?

yalnız bu kadro foxta heder olur... yani boşuna uğraşılıyor... dizinin kanalı değişse ne güzel olur... mesela show tv

yalnız bu kadro foxta heder olur... yani boşuna uğraşılıyor... dizinin kanalı değişse ne güzel olur... mesela show tv

Katiliyorum.. Bu dizi Show Tv'de yayinlansa FOX'tan daha çok izlenecektir.. Ve Avrupa'da yasayan kisilerde böylece izleme firsatlari bulurlar.

Katiliyorum.. Bu dizi Show Tv'de yayinlansa FOX'tan daha çok izlenecektir.. Ve Avrupa'da yasayan kisilerde böylece izleme firsatlari bulurlar.
aynen katılıyorum... fox bir çok kişide yok.... birçok kişi lale devrinin fox a geçmesiyle hiç izleyemediklerini bile söylediler... show tvde olsa hem görüntü kalitesi hemde rating açısından avantajlı olur... gerçi bizim söylememiz bişeyi değiştrmez... medyapım karar vermiş anlaşma yapmış hayırlı olsun demek düşer bize ama yol yakınken dönmeleri onlar için farz olur...
bnce yorumlarımızı dikkate almalılar ama hiç sanmam...

ya arkadaş nedir senin bu show tv sevgin ya işi dolandırıp show tv ye getiriyosun fox tv birçok kişide yokmuş ne sallıyon sen ya kimde yok fox herkeste var ayrıca lale devri fox a geçince birçok kişi izlemeyi bıraktı hee ufak atta civcivler yesin showda dizi yerlerde sürünüyodu fox a geçince zirveye kadar çıktı yorumlarını tarafsız yap tarafsız show diyosun başka bişey demiyosun hey Allah ım ya

FOX'un görmediği oyuncu kadrosu. Doğuş, önceden dizide oynamış, tabii bilmiyordum ya, olsun.
İzlemeyeceğim, kötüyse buradan öğrenirim.

@takas avrupa'da fox yok.. Yani avrupadakiler FOX'un dizilerini izleyemiyorlar.. Anca internetten indirerek izleyebiliyorlar

@takas avrupa'da fox yok.. Yani avrupadakiler FOX'un dizilerini izleyemiyorlar.. Anca internetten indirerek izleyebiliyorlar

bizi avrupa ilgilendirmez burası türkiye
ve türkiyede herkeste fox var

Yine yeni kadrosu tutmaz Doktorların daha önceki 1.sezondaki kadrosu olursa izlerdim ama şimdi izliyeceğimi pek sanmıyorum

Sen yorumunda herkeste fox var diyordun bende avrupada olmadigi icin oyle dedim.. Avrupadakiler fox'un dizileri youtube'dan izlemek zorunda kaliyorlar

Sen yorumunda herkeste fox var diyordun bende avrupada olmadigi icin oyle dedim.. Avrupadakiler fox'un dizileri youtube'dan izlemek zorunda kaliyorlar

herkeste var derken türkiyede herkes var
dünyayı kastetmedim