Sana göre herkes senle aynı düşünmek zorunda dimi? İzliyorum diziyi evet. Ki daha önce de izlediğimi belirttim. Kusura bakma senin gibi her gün 5-10 dizi izleyip hepsine yorum yapmadığım için izleyip izlemediğim anlaşılmamış.
Kitapta da başta iyi giden bir evlilikti ve sonradan Mehdi'nin bu tavırları ortaya çıkıyordu. Ayrıca niye ayırayım? "Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan" bir dizi ve Mehdi karakteri gerçekte de şu anki halinde hatta daha beter. Zeynep'e bu sezon yaşattıklarından sonra hala nasıl savunursunuz ya? Bayılıyorsunuz böyle her naneyi yiyen ama "seviyorum" diyen vasat erkek başrollere.
Öncelikle yukarı çıktm baktım yorumlarıma benimle aynı düşün diye birşey yazmamışım bu birincisi ikincisi
kimseyi savunmuyorum git bölüm yorumlarına bak bayadır bölümleri yorumlamadım bile İzlediğimi yazıyorum ben kitabı okumadım uyarlama olabilir ben dizideki Mehdiyi söylüyorum başta öyle değildi Mehdi sonradan değişti diyorum değişmese böyle olmazdı diyorum tamam mı bişi savunmuyorum benimlede aynı düşün demiyorum üniye giden bir adamsın sanada düşünce değiştir diyemem tamam mı özgür
------
Hemşo sakin ol, ablama da hak vermek lazım her gün yüz tane dizi izliyor, olayları karıştırması normalEee yaş geçiyor
Ben bişi karıştırmadımi izlediğim yorumluyorum sen niye araya girdin şuan