'Doğduğun Ev Kaderindir'de Flaş Ayrılık! | TV8

Sana göre herkes senle aynı düşünmek zorunda dimi? İzliyorum diziyi evet. Ki daha önce de izlediğimi belirttim. Kusura bakma senin gibi her gün 5-10 dizi izleyip hepsine yorum yapmadığım için izleyip izlemediğim anlaşılmamış. :)

Kitapta da başta iyi giden bir evlilikti ve sonradan Mehdi'nin bu tavırları ortaya çıkıyordu. Ayrıca niye ayırayım? "Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan" bir dizi ve Mehdi karakteri gerçekte de şu anki halinde hatta daha beter. Zeynep'e bu sezon yaşattıklarından sonra hala nasıl savunursunuz ya? Bayılıyorsunuz böyle her naneyi yiyen ama "seviyorum" diyen vasat erkek başrollere.

Öncelikle yukarı çıktm baktım yorumlarıma benimle aynı düşün diye birşey yazmamışım bu birincisi ikincisi
kimseyi savunmuyorum git bölüm yorumlarına bak bayadır bölümleri yorumlamadım bile İzlediğimi yazıyorum ben kitabı okumadım uyarlama olabilir ben dizideki Mehdiyi söylüyorum başta öyle değildi Mehdi sonradan değişti diyorum değişmese böyle olmazdı diyorum tamam mı bişi savunmuyorum benimlede aynı düşün demiyorum üniye giden bir adamsın sanada düşünce değiştir diyemem tamam mı özgür :D
------

Hemşo sakin ol, ablama da hak vermek lazım her gün yüz tane dizi izliyor, olayları karıştırması normal :A Eee yaş geçiyor :A

Ben bişi karıştırmadımi izlediğim yorumluyorum sen niye araya girdin şuan :D

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Haklısın hemşom ama hep böyle karakterlerin savunulması sinir ediyor beni. :A Mehdi gibi, Sancar gibi adamları seviyorlar sonra ben de delleniyorum. :A

Ben bişi savunmuyorum arkamdan konuşmayı kes! bak şimdide sancara laf getirdi dellenme istediğimizi sevebiliriz demi :D

Öncelikle yukarı çıktm baktım yorumlarıma benimle aynı düşün diye birşey yazmamışım bu birincisi ikincisi
kimseyi savunmuyorum git bölüm yorumlarına bak bayadır bölümleri yorumlamadım bile İzlediğimi yazıyorum ben kitabı okumadım uyarlama olabilir ben dizideki Mehdiyi söylüyorum başta öyle değildi Mehdi sonradan değişti diyorum değişmese böyle olmazdı diyorum tamam mı bişi savunmuyorum benimlede aynı düşün demiyorum üniye giden bir adamsın sanada düşünce değiştir diyemem tamam mı özgür :D
------

Ben bişi karıştırmadımi izlediğim yorumluyorum sen niye araya girdin şuan :D
Zaten kimsenin lafıyla düşüncemi değiştirmem. Evet Mehdi ilk sezon böyle değildi, Mehdi sonradan değişti diyorsun ama ben de sana diyorum ki başta iyi gösterildi ama sonradan asıl yüzü ortaya çıktı. Kitapta da Zeynep böyle anlatıyordu. Başta her şey güzeldi diyordu. Bu da günümüzdeki birçok ilişkide olan bir sorun. Mehdi gibi adamları savunmaya devam edin siz.

Zaten kimsenin lafıyla düşüncemi değiştirmem. Evet Mehdi ilk sezon böyle değildi, Mehdi sonradan değişti diyorsun ama ben de sana diyorum ki başta iyi gösterildi ama sonradan asıl yüzü ortaya çıktı. Kitapta da Zeynep böyle anlatıyordu. Başta her şey güzeldi diyordu. Bu da günümüzdeki birçok ilişkide olan bir sorun. Mehdi gibi adamları savunmaya devam edin siz.

Hala savunma diyor ya çıldırcam :Fzaten sana düşünce değiş diyen yok düşüncemi söylüyorum ne diye karşı görüşlere karşısın emre niye sana düşünce söylenmiyor :Dözgür bende diyorum baştaki mehdi değişmese böyle olmazdı diyorum :D

Ben bişi savunmuyorum arkamdan konuşmayı kes! bak şimdide sancara laf getirdi dellenme istediğimizi sevebiliriz demi :D
Arkandan konuşmak mı? Kes mi? Üslubuna dikkat et önce. Büyüğüm bile olsan burada bana kimse "Kes!" diyemez. Arkadan değil gayet de herkesin görebileceği bir yerde yazdım. Yüzüne de daha önce söyledim. Olayı yine istediğin yere çekiyorsun. :F

• İlginç
Reactions: Yiğitt
Arkandan konuşmak mı? Kes mi? Üslubuna dikkat et önce. Büyüğüm bile olsan burada bana kimse "Kes!" diyemez. Arkadan değil gayet de herkesin görebileceği bir yerde yazdım. Yüzüne de daha önce söyledim. Olayı yine istediğin yere çekiyorsun. :F

Benimle değil maskeli fedai ile benimle ilgili konuşuyorsun büyüğün olduğumu biliyorsun madem maskeli ile konuşurken dalga geçer gibi konuşma sende o zaman ben hiç bir yere çekimyorum konuyu

Hala savunma diyor ya çıldırcam :Fzaten sana düşünce değiş diyen yok düşüncemi söylüyorum ne diye karşı görüşlere karşısın emre niye sana düşünce söylenmiyor :Dözgür bende diyorum baştaki mehdi değişmese böyle olmazdı diyorum :D
Valla karşı düşüncelere karşı olan ben değilim, sensin. Forumdaki herhangi bir konuya girip bunu herkes görebilir. Biri bir şeyi beğenmez, sen hemen ama öyle değil dersin. Bırak deme ya niye olaya atlama ihtiyacı duyuyorsun?

Anlamak istemiyorsun bence. “DEĞİŞMESİ GEREKİYORDU, DEĞİŞTİ” bu kadar zor değil bak. :)

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Valla karşı düşüncelere karşı olan ben değilim, sensin. Forumdaki herhangi bir konuya girip bunu herkes görebilir. Biri bir şeyi beğenmez, sen hemen ama öyle değil dersin. Bırak deme ya niye olaya atlama ihtiyacı duyuyorsun?

Anlamak istemiyorsun bence. “DEĞİŞMESİ GEREKİYORDU, DEĞİŞTİ” bu kadar zor değil bak. :)

Oldu tmm Özgür ben bir daha düşüncemi yazmamayım tmm :D nasıla forumu üyesi değilim ya sen bana yorum yazma diyemezsin katılmıyorsam yazabilirim :D o sana göre öyle ben öyle düşünmüyorum özgür senle aynı düşünmek zorunda değilim ablacım büyük harflede yazma görüyorum şükür :D

Benimle değil maskeli fedai ile benimle ilgili konuşuyorsun büyüğün olduğumu biliyorsun madem maskeli ile konuşurken dalga geçer gibi konuşma sende o zaman ben hiç bir yere çekimyorum konuyu
O bir şey yazdı ben de cevap verdim. Dalga da geçmedim. Arkadan konuşsam giderim özelden konuşurum dimi? Neyse yine sinirlendim o yüzden yazsan bile cevap vermeyecem kendi kendine konuşup savunmaya devam et. Ama lütfen benim fikirlerimi alıntılama tamam mı. Çünkü ben bir şeyi sevmeyebilirim, beğenmeyebilirim, fikrimi de belirtmekte özgürüm ama sen sürekli kendi fikrini doğru olarak belirten birisin ve ben buna tahammül edemiyorum. Foruma kafa dağıtmak için giriyorum seninle tartışmak ya da başkalarıyla uğraşmak için değil. Hadi eyvallah.

O bir şey yazdı ben de cevap verdim. Dalga da geçmedim. Arkadan konuşsam giderim özelden konuşurum dimi? Neyse yine sinirlendim o yüzden yazsan bile cevap vermeyecem kendi kendine konuşup savunmaya devam et. Ama lütfen benim fikirlerimi alıntılama tamam mı. Çünkü ben bir şeyi sevmeyebilirim, beğenmeyebilirim, fikrimi de belirtmekte özgürüm ama sen sürekli kendi fikrini doğru olarak belirten birisin ve ben buna tahammül edemiyorum. Foruma kafa dağıtmak için giriyorum seninle tartışmak ya da başkalarıyla uğraşmak için değil. Hadi eyvallah.

bende düşüncemi belirtmekte özgürüm sende bana öyle diyemezsin o zaman benim fikrim doğru demiyorum düşüncem neyse onu diyorum ama karşımdakş anlamıyorsa ben ne yapım hepimizin derdi var hepimiz kafa dağıtmaya giriyoruz buraya iyi günler..

Bu forumda diziyi izleyen en net kişilerden olarak...
Öncelikle tabikide ana karakterin çıkartılması şaşırttı...
Resmi sitelerinde Verilmeyen fragmanı fun sitelerinde izledim ki Mehdi Barış sahnesinde böyle birşey sezmişdim;
İlk Sezon Mehdi hödük falandı ama daha naif ve Zeynebin üstüne titriyordu.Özellikle ablasına karşı çok kez savunan,okulu bitirmesi,işe girmesi için çabalayan bir yapıdaydı. Benali dahi karşısına aldı falan ama ne oldu bilmiyorum bu sezonunun sonlarına doğru bu çocuğa "Saplantı" hastalığı yaftaladılar.

Kitabını okumadım,zerre fikrim yok. Diziye göre yapıyorum.

Biranda Zeynebi aşırı kıskanan,biranda kadın düşmanı ,şiddet yanlısı havası verdiler.

Buda birçok kesim tarafından eleştri aldı. Eski Mehdiyi istiyoruz diye çok eleştirler oldu.
Ama senaristler olayı açtı diziyi Çukur,Kurtlar Vadisi ile harmanlayıp karşımıza Bir mafya adamı,kro,maço bir profil çıkardılar...

Tekrar altını çiziyorum,kitabını bilmiyorum. İlk sezon ile ikinci sezon mehdi karakteri arasında dağlar kadar fark oluştu.

Barış karakterini daima daha sevdim.

Sonuç ilk kez ikinci erkek ilk erkeği egale etti.

Hepsi evlesin...bitsin dizi.

Barış Zeynep--Ali Rıza Sultan ve Emine Savaş düğünü ile final bekliyorum.

Ben sana ''kes'' diyebilirim yalnız...

• Harika
Reactions: Özgür