Yeni sezona daha da bir güzel geliyor.
İlk sezondan çok daha güzel olacak.
Yeni sezona daha da bir güzel geliyor.
Tanıtım fragmanını çok beğendim yeni sezon dahada iyi olacak gibi
Heyecanla bekliyorum muhteşem bölümler geliyor.
İbrahim Çelikkol bu sezon daha iyi görünüyor. Emine naneyi yedin
Aynen valla.İlk sezondan çok daha güzel olacak.
Emine iyi aynenİlk sezondan çok daha iyi olacak gibi.
Emine'yi seviyorum ya, ama mutlu olamayacak bir türlü. İbrahim Çelikkol saçını kestirince bir garip olmuş.
Aynen abla, çok iyi duruyor tanıtım. Baya stok yaptılar, Acun keşke erken başlatsa.
Fazla bekletmemeli abi, en geç Eylül'ün son haftası yayında olmalı bu dizi. Mastechef'i Cumartesi - Pazar - Pazartesi - Salı yapıp Çarşamba - Cuma günleri dizi koymalı, Perşembe de tekrar yada film koyabilir.Acun bu diziyi bekletiyor.
Sanırım haftalık dizilerin ratinglerini analiz ediyor ve elinde çok iyi iş yapan Masterchef olduğu ve Ekim-Kasım gibi O Ses Tr devreye gireceği için bence henüz planlama yapamadı.
Çünkü Masterchef Çarşamba hariç Çarşambada Totalde sadece, hep lider birinci çıktı dizilerin başladığı dönemde özellikle AB kısmında.
O nedenle MC yi tam olarka kaç gün yada nasıl yapacağına gçre DEK devreye girecektir.
@Emre Ozansoy
O Ses Türkiye'nin seçmeleri devam ediyor ve mutlaka yakında başlayacak.Fazla bekletmemeli abi, en geç Eylül'ün son haftası yayında olmalı bu dizi. Mastechef'i Cumartesi - Pazar - Pazartesi - Salı yapıp Çarşamba - Cuma günleri dizi koymalı, Perşembe de tekrar yada film koyabilir.