FF Doğan

Kanal D en son inekli bir çocuk yarısması yapmıstı böyle süt markalı inek kostumu giymiişler sütlerle alakalı yarısmalar hiçbiryerde ne adını ne görselini hiçbişi bulamıyorum

Kanal D en son inekli bir çocuk yarısması yapmıstı böyle süt markalı inek kostumu giymiişler sütlerle alakalı yarısmalar hiçbiryerde ne adını ne görselini hiçbişi bulamıyorum
Pazarları arkadaşım inek programın adı.Bide TRT Benimle oynarmısın,susam sokağı,,açıl susam açıl

Çocuklarımızı oyüzden 90lar çocuğu gibi büyütmeliyiz saçma sapan olmasınlar
show tv show logosu değiştikten sonra çizgiş film vermemeye başladı.maxi tv vardı çizgi film kanalı fox tv kuşağı vardı showda.show kıds vardı.tgrt'de hiç yoktu.sonra star atv kanal d 2000 li yılarda verirdi bol bol çizgi fil

Evet bu cok doğru ama bunu nasıl başaracaz
Çocukluklarını bari çocuk gibi yaşasınlar sonrası onlara kalmıs
Lisede bir kendi yaşlarına bir kendilerine bakınca bize tşk ederler

Reactions: Doğan
Çocukluklarını bari çocuk gibi yaşasınlar sonrası onlara kalmıs
Lisede bir kendi yaşlarına bir kendilerine bakınca bize tşk ederler
Aynen saol derler valla çocuklar hep oyun peşinde
------

@AteşBöceği kullanıcı adıyla aynı diziyi izlemiştik,fikir,düşüncelerini çok başarılı bulduğum biri,forumda çok değerli bulduğum üyedir iyi ki tanımışım onu 🤗
hangi dizi?

Reactions: Turkuazz and Doğan
@Doğan onunla geçenlerde tanıştık diyaloğu iyi,konularda aktif,forumda uyumlu kişi 🤗
Saol kardeşim sende iyisin senide tanışmak güzel oldu.her konuda anlaşıyoz.her akşam ben burdayım .sende aktifsin kardeşim saol

------

Ben fark ettim de ses etmedim ya Doğan ha ben ne fark eder ki😀😁😂
Aynen hiç bişey farketmez sohbet olsuun nostaljık olsun bol bol konuşma olsun
Stress atıyoz

Aynen hiç bişey farketmez sohbet olsuun nostaljık olsun bol bol konuşma olsun
Stress atıyoz
Evet ya bu arada Aşk Meydan Savaşının yeni bölümü gelmedi hayatımda ilk defa bir diziyi yüklenirken izlemeye başladım onda da pişman oldum ya

Reactions: Doğan
Evet ya bu arada Aşk Meydan Savaşının yeni bölümü gelmedi hayatımda ilk defa bir diziyi yüklenirken izlemeye başladım onda da pişman oldum ya
Günlük dizide pişmandın şimdide youtubede pişman oldun üzüldüm.günlük diziyi bıraktınya umarım netten dizi izlmeyi bırakmassın

Reactions: AteşBöceği