FF Doğan

Her pazaar saat 9 da izlerdim.Showda çocukça hugo vardı.atv'de elma şekeri ,disney clup .disneyle hafta sonu kuşağı vardı..çizgili harikalar diyarı kanal d de cumartesi günleri.vede harika çizgi filmler .Bizim kuşak şanslıydı
Kanal D en son inekli bir çocuk yarısması yapmıstı böyle süt markalı inek kostumu giymiişler sütlerle alakalı yarısmalar hiçbiryerde ne adını ne görselini hiçbişi bulamıyorum :F

Kanal D en son inekli bir çocuk yarısması yapmıstı böyle süt markalı inek kostumu giymiişler sütlerle alakalı yarısmalar hiçbiryerde ne adını ne görselini hiçbişi bulamıyorum :F
Pazarları arkadaşım inek programın adı.Bide TRT Benimle oynarmısın,susam sokağı,,açıl susam açıl

Çocuklarımızı oyüzden 90lar çocuğu gibi büyütmeliyiz saçma sapan olmasınlar :A :A :A
show tv show logosu değiştikten sonra çizgiş film vermemeye başladı.maxi tv vardı çizgi film kanalı fox tv kuşağı vardı showda.show kıds vardı.tgrt'de hiç yoktu.sonra star atv kanal d 2000 li yılarda verirdi bol bol çizgi fil

Evet bu cok doğru ama bunu nasıl başaracaz:)
show tv show logosu değiştikten sonra çizgiş film vermemeye başladı.maxi tv vardı çizgi film kanalı fox tv kuşağı vardı showda.show kıds vardı.tgrt'de hiç yoktu.sonra star atv kanal d 2000 li yılarda verirdi bol bol çizgi fil
Çocukluklarını bari çocuk gibi yaşasınlar sonrası onlara kalmıs :F Lisede bir kendi yaşlarına bir kendilerine bakınca bize tşk ederler :A :A :A

• Harika
Reactions: Doğan
Çocukluklarını bari çocuk gibi yaşasınlar sonrası onlara kalmıs :F Lisede bir kendi yaşlarına bir kendilerine bakınca bize tşk ederler :A :A :A
Aynen saol derler valla çocuklar hep oyun peşinde
------

@AteşBöceği kullanıcı adıyla aynı diziyi izlemiştik,fikir,düşüncelerini çok başarılı bulduğum biri,forumda çok değerli bulduğum üyedir iyi ki tanımışım onu 🤗
hangi dizi?

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Turkuazz and Doğan
@Doğan onunla geçenlerde tanıştık diyaloğu iyi,konularda aktif,forumda uyumlu kişi 🤗
Saol kardeşim sende iyisin senide tanışmak güzel oldu.her konuda anlaşıyoz.her akşam ben burdayım .sende aktifsin kardeşim saol:A
------

Ben fark ettim de ses etmedim ya Doğan ha ben ne fark eder ki😀😁😂
Aynen hiç bişey farketmez sohbet olsuun nostaljık olsun bol bol konuşma olsun:A Stress atıyoz

Evet ya bu arada Aşk Meydan Savaşının yeni bölümü gelmedi hayatımda ilk defa bir diziyi yüklenirken izlemeye başladım onda da pişman oldum ya:(
Günlük dizide pişmandın şimdide youtubede pişman oldun üzüldüm.günlük diziyi bıraktınya umarım netten dizi izlmeyi bırakmassın

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği