Dizinin gördüğü ilgiye çok şaşırdım

Iki oyuncu gelecekse kaliteli oyuncular gelip ınşallah.

Diziyi götüren oyuncu Hande Katipoğlu. Aslıhan Gürbüz' ün canlandırdığı Cazibe karakteri başarılı ancak dizinin komedi işleyişine çok katkısı olmuyor. Kemal' de mesela bu açıdan çok çok başarılı değil. Tabi genel anlamda dizinin bütün oyuncuları başarılı, benim yorumum komedi çizgisiyle ilgili.

Ben dizide sadece Erdo karakterini seviyorum. Diziyi izlersem bu Erdo karakteri sayesindedir.

Diziyi götüren oyuncu Hande Katipoğlu. Aslıhan Gürbüz' ün canlandırdığı Cazibe karakteri başarılı ancak dizinin komedi işleyişine çok katkısı olmuyor. Kemal' de mesela bu açıdan çok çok başarılı değil. Tabi genel anlamda dizinin bütün oyuncuları başarılı, benim yorumum komedi çizgisiyle ilgili.
Kemal ve Barış da komedi olarak çok başarılı bence :)

Barış' ın adı aklıma gelmedi diye yazmamıştım. :D Evet o da başarılı ama bazen abartılı buluyorum hareketlerini. Kemal ve Cazibe' nin flört sahnelerini izlemek daha eğlenceli oluyor, komedi yönleri çok güçlü değil. Bence dizinin komedi yönünü devam ettiren oyuncusu Hande Katipoğlu ve çok başarılı birisi. Paris' ide unutmayalım :D