Dizinin gördüğü ilgiye çok şaşırdım

Eleştirmen

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5
Puanı
137
Hakan Yılmaz'ın Yahşi Cazibe şaşkınlığı

Ekranların başarılı oyuncusu Hakan Yılmaz, 'Yahşi Cazibe' dizisinin beklediğinden çok sevildiğini söylüyor: Bu işte bir büyü oluştu. Bütün taşlar yerine oturdu. Çok mutluyuz!

.: Televizyon Gazetesi / haber, diziler, televizyon, sinema, magazin, aktüel, yaşam :.

Önceki konulara baktım eklenmemişti ama gözümden kaçmış olabilir.

Konuyla ilgili yorumum; Komedi dizilerinin bir bir eridiği şu günlerde hala iyi bir reyting alıyor Yahşi Cazibe. Diziyi pek sevmesemde bu açıdan iyi bir başarı elde ettiği kesin.

Eskisi kadar iyi reyting alamıyor ama yinede baya bir ilgi gördü. Mesela bu hafta 3 reyting aldı.

Bu yılın komedi anlamında parlayan işi oldu. Başarılı oyunculuklar ve iyi senaryonun sonucu olarak normal bu başarı :)

Özellikle sezonun ilk başlarında çok iyiydi. Peker Açıkalın'ın da bunda katkısı büyüktü tabii...

Eskisi kadar iyi reyting alamıyor ama yinede baya bir ilgi gördü. Mesela bu hafta 3 reyting aldı.

Bu çok normal aslında. Yazın bütün reytingler düşüyor. Kış ortasında diziler ortalama 5-6 reyting alıyordu, şimdi bu reytingi alan diziler 2-3 reyting alıyor.

Haklısın ama ben Yahşi Cazibe'nin ikinci sezon reytinglerde eskisi kadar iyi olamayacağını düşünüyordum ama bu dediğim erken oldu. Ayrıca bu yıla damgasını vurmuştur doğru.

Gelecek sezon ilginç bir şey olmazsa düşüş olacaktır. Yeniden 8'li reytinglere yükseleceğini tahmin etmiyorum ben de. Ama yine de ATV'yi idare eder bir sezon daha...

Seneye çok fazla yeni dizi olacak. Dizi çok hızlı bir düşüşte yaşayabilir, 6 reytingli günlerine dönmeyi de başarabilir. 2010' un sonları ve 2011' in ilk 5 ayı komedi dizileri için çok talihsiz bir dönem oldu, bence bu durum devam edecek. Gerçekçi bir yapımcı komedi dizisine yönelmez bundan sonra.

Valla ben Yahşi Cazibe'yi ilk görünce Türk Mali gibi olur dedim ama yanıldım. Sonra reytingleri sonra düşer dedim o doğru çıktı.

Valla ben Yahşi Cazibe'yi ilk görünce Türk Mali gibi olur dedim ama yanıldım. Sonra reytingleri sonra düşer dedim o doğru çıktı.

Reytingleri 13 hafta düştü ama ondan sonraki 3-4 haftada tekrar 6' lı reytinglere yaklaştı. Bu dizinin başarı sırrı nedir çok merak ediyorum.

Bende çok merak ediyorum. Ama aslında ben sevindim ya komedi alanlarında Geniş Aile çıktıktan sonra komedi dizilerinde diyaloglar değişti artık eski saçma diyaloglar kalmadı hepsi ince bir espiri oldu. İşte bunun için seviyorum "Geniş Aile"yi.

18.06.2011 | 20:47 | Yahşi Cazibe | Reyting: 4,10 | Share: 13,80

11.06.2011 | 20:45 | Yahşi Cazibe | Reyting: 5,10 | Share: 13,90

04.06.2011 | 20:42 | Yahşi Cazibe | Reyting: 5,00 | Share: 15,40

21.05.2011 | 20:42 | Yahşi Cazibe | Reyting: 4,50 | Share: 13,00

14.05.2011 | 20:43 | Yahşi Cazibe | Reyting: 5,70 | Share: 15,30

07.05.2011 | 20:43 | Yahşi Cazibe | Reyting: 5,00 | Share: 13,50

30.04.2011 | 20:32 | Yahşi Cazibe | Reyting: 4,40 | Share: 12,20

23.04.2011 | 20:36 | Yahşi Cazibe | Reyting: 4,90 | Share: 12,90

16.04.2011 | 20:36 | Yahşi Cazibe | Reyting: 4,90 | Share: 12,40

09.04.2011 | 20:34 | Yahşi Cazibe | Reyting: 5,40 | Share: 14,10

Yaz ayları yaklaştıkça reyting rekortmeni dizilerin bile reytingi düşüyor. Şimdiden ilk 3'te 3 reytingli yapımlar görüyoruz.

Evet peker açıkalın diziye büyük katkı sağlıyordu. Gidince reytingler düştü ama sonra yine yükseldi.

Reytingleri yazmışsın birde yorum yapsana yorumunu merak ettim.

Yahşi Cazibe' yle ilgili çok yorum yapmıştım. :) Dizi çok iyi başladı, 10 hafta sürekli bir düşüş yaşadı, ancak aniden dizi yükselişe geçerek tekrar 5 reytingin üzerine çıktı. Yaz gelince dizi sıralaması aynı kaldı ama reytingler yeniden hızla azalmaya başladı. Önümüzdeki sene yeni rakipleri olacak ama ben artık 4 reytingin üzerinde almasını pek olası görmüyorum.

ben yahşi cazibenin seneye iyi reytingler alacağına tahmin ediyorum gani müjdeden iki süpriz oyuncu gelecek demişti birisi kinyas gelecek diye haberler çıkmıştı tam hatırlamıyorum