Zey TV Dizilerle Zamanda Yolculuk | "Sihirli Annem" - 3. Bölüm

Bu dizi ile büyüdüğümden mi yoksa başından sonuna defalarca izlediğimden mi bilmiyorum ama serinin şu ana kadar en sevdiğim bölümü oldu. Eline sağlık @serhatt. :bhr:
Suna Selen'i yazan olmamış, Avni'nin halası olarak oynamıştı, ona da rahmet dilemiş olalım.
Kendisi hayatta hâlâ. Geçen hafta Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar'da oynamıştı.

Bu dizi ile büyüdüğümden mi yoksa başından sonuna defalarca izlediğimden mi bilmiyorum ama serinin şu ana kadar en sevdiğim bölümü oldu. Eline sağlık @serhatt. :bhr:

Kendisi hayatta hâlâ. Geçen hafta Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar'da oynamıştı.
Öldü diye haberleri çıkmıştı sanki, Allah uzun ömür versin :A

• Aynen
Reactions: Emre Ozansoy
O yaşta sihirli annem değil Dexter izliyordum :D
------

Göz attım hızlıca :)
Detaylı oku lütfen emeğe saygı. :Z
------

Sağol canım. :Z İkinci etikete kalma bir daha. :A

AA çekimler sana mı ait içine giremedim felan demişsin vay be eski dizi günlerini hatırladım ve Defne'yi :(
Çekim bana ait değil ama Emirgan’a her gittiğimde geçerim önünden, geçen girmeye teşebbüs ettim ama bekçi falan vardı o yüzden cesaret edemedim. Epeydir restore ediliyor.

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü

Forum İstatistikleri

Konular
173,197
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil