RüzgarGülü
Favori Üye
Ne Çilek'i be ne hatırlıyorsun?Ahh çilek ahh hatırlıyorum![]()
Normal çilek hatırlıyorum çocukluğu dizidekiNe Çilek'i be ne hatırlıyorsun?![]()
İyi bir yorum yap konuyu okuyup.Normal çilek hatırlıyorum çocukluğu dizideki![]()
O zaman ben devamını yazdım izlemediğiniz belliydi 2011 versiyonunuNormal çilek hatırlıyorum çocukluğu dizideki![]()
O yaşta sihirli annem değil Dexter izliyordumO zaman ben devamını yazdım izlemediğiniz belliydi 2011 versiyonunu
@RüzgarGülü
Göz attım hızlıcaİyi bir yorum yap konuyu okuyup.![]()
Kendisi hayatta hâlâ. Geçen hafta Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar'da oynamıştı.Suna Selen'i yazan olmamış, Avni'nin halası olarak oynamıştı, ona da rahmet dilemiş olalım.
Öldü diye haberleri çıkmıştı sanki, Allah uzun ömür versinBu dizi ile büyüdüğümden mi yoksa başından sonuna defalarca izlediğimden mi bilmiyorum ama serinin şu ana kadar en sevdiğim bölümü oldu. Eline sağlık @serhatt.
Kendisi hayatta hâlâ. Geçen hafta Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar'da oynamıştı.
Detaylı oku lütfen emeğe saygı.O yaşta sihirli annem değil Dexter izliyordum
------
Göz attım hızlıca![]()
Sağol canım.Bu dizi ile büyüdüğümden mi yoksa başından sonuna defalarca izlediğimden mi bilmiyorum ama serinin şu ana kadar en sevdiğim bölümü oldu. Eline sağlık @serhatt.
Kendisi hayatta hâlâ. Geçen hafta Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar'da oynamıştı.
Çekim bana ait değil ama Emirgan’a her gittiğimde geçerim önünden, geçen girmeye teşebbüs ettim ama bekçi falan vardı o yüzden cesaret edemedim. Epeydir restore ediliyor.AA çekimler sana mı ait içine giremedim felan demişsin vay be eski dizi günlerini hatırladım ve Defne'yi![]()
Aaa ölüp ölmediğini bile bilmeden bir de bana sitem etmişsin.Öldü diye haberleri çıkmıştı sanki, Allah uzun ömür versin![]()
Ahh ahh.. "Altay altaay" diyerek Eurovision 1.'si olan şarkımızı söyleyen 5 yaşındaki Çilek şimdi evleniyor. Ağlamıyorum, gözüme mazi kaçtı 🥹😢Ahh çilek ahh hatırlıyorum![]()