Zey TV Dizilerle Zamanda Yolculuk | "Bizimkiler" - 1. Bölüm

@serhatt emeğine sağlık canım harika bir konu olmuş :Z

Bizimkiler’i çok izlerdim ailemle birlikte hey gidi günler hey :( Tekrardan izlemek lazım aslında bu efsaneyi, birçok detayı unutmuşum. Özge Özberk’in bu diziden çıkma olduğunu şu an öğrendim.

@Özgür ile birlikte Şale Apartmanı’na gittiniz demek vay be, ne güzel bir anı olmuştur :bhr:
Canım benim çok teşekkür ederim. :bhr:

TRT bölümlerinden başlayabilirsin Youtube kanalına yüklediler, kısacık bölümler su gibi akar gider tavsiye ediyorum. :Z

İlk dizisinin böyle prestijli bir iş olması Özge Özberk'in şansı olmuş, dizi bittikten sonra Gora, Çemberimde Gül Oya derken aldı yürüdü. :A

Evet Bağdat Caddesi'nde buluşmuştuk bir keresinde, apartman da oraya çok yakın olunca Özgür'ümü de götüreyim görsün demiştim. :bhr:

• Harika
Reactions: Bully
Güzel bir konsept olmuş devamını bekleriz. :Z

Bizimkiler'i çocukken az biraz izlemiştim. Hayal meyal Kapıcı Cafer, Baykuş Cemil falan hatırlıyorum ama bende çok da derin izler bıraktığını söyleyemem. :A

• Harika
Reactions: serhatt
Güzel bir konsept olmuş devamını bekleriz. :Z

Bizimkiler'i çocukken az biraz izlemiştim. Hayal meyal Kapıcı Cafer, Baykuş Cemil falan hatırlıyorum ama bende çok da derin izler bıraktığını söyleyemem. :A
İlgi olursa devamı da olur. :A Teşekkür ederim. :Z

Şimdiki kafanla izlersen derin izler bırakacağı kanaatindeyim. :D

İlgi olursa devamı da olur. :A Teşekkür ederim. :Z

Şimdiki kafanla izlersen derin izler bırakacağı kanaatindeyim. :D
Reaksiyondan emekliye ayrılmıştım (yaklaşık bir aydır). Dahada devam ediyordum zirveye bırakmama rağmen ama Artık tacımı gönül rahatlığı ile sana bırakabilirim 👑 :Z
@Bully @Yakamoz-Asi @Hobbit

Kanalım zirvede yine :A

Reaksiyondan emekliye ayrılmıştım (yaklaşık bir aydır). Dahada devam ediyordum zirveye bırakmama rağmen ama Artık tacımı gönül rahatlığı ile sana bırakabilirim 👑 :Z
@Bully @Yakamoz-Asi @Hobbit

Kanalım zirvede yine :A
Queen olarak tacın en çok yakışan kişide gönlün rahat olsun. :bhr: :A

Kanalın hak ettiği yerde, kapılarını bana açtığın için teşekkür ederim. :Z

• Harika
Reactions: Dosi
Gelelim yoruma.
Bizimkiler dizisine hakimim. Yani belli başlı konularına hakimim. Kapıcı Cafer, Sabri bey ve baykuş Cemil en akılda kalan karakter oldu benim için.
Yanılmıyorsam Baykuş Cemil karakteri aynı şekilde Ulan İstanbul dizisindede devam etmişti.

Eline sağlık @serhatt
Şöyle jeneriğe baktım. Bitmedi bir türlü :A bir çok oyuncu günümüzde daha dizilerde olan oyuncular

• Harika
Gelelim yoruma.
Bizimkiler dizisine hakimim. Yani belli başlı konularına hakimim. Kapıcı Cafer, Sabri bey ve baykuş Cemil en akılda kalan karakter oldu benim için.
Yanılmıyorsam Baykuş Cemil karakteri aynı şekilde Ulan İstanbul dizisindede devam etmişti.

Eline sağlık @serhatt
Şöyle jeneriğe baktım. Bitmedi bir türlü :A bir çok oyuncu günümüzde daha dizilerde olan oyuncular
Teşekkürler canım. :Z Dizi tarihinin en çok oyuncu barındıran dizisi. 35-40 kişi vardır. :A

Baykuş değil, öğretmenler ailesi vardı orada babalarını oynayan adam Ulan İstanbul'da rol alan.

Bu adam. :A
1737408286283.png

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Dosi and 12.Adam
Teşekkürler canım. :Z Dizi tarihinin en çok oyuncu barındıran dizisi. 35-40 kişi vardır. :A

Baykuş değil, öğretmenler ailesi vardı orada babalarını oynayan adam Ulan İstanbul'da rol alan.

Bu adam. :A
Ekli dosyayı görüntüle 132490
Doğru. Ama o bir başka dizide vardı sanki. Bilemiyorum. Tanıdık geliyor fazla ama evet Ulan İstanbul’da bu vardı hatırladım şimdi :A

• Güldürdün
Çok güzel bir konsept olmuş :bhr:
Emeğine sağlık @serhatt :)

Çocukluğum Bizimkiler'in son demlerine yetişti. Forum arkadaşlarımın da dediği gibi benim de hafızamda kalan karakterler Kapıcı Cafer, Sabri Bey ve Baykuş Cemil. Çok güzel ve sımsıcak bir diziydi. Samimiydi, bizdendi..

Nostalji seven biri olarak fırsat bulursam Youtube'daki bölümlerini izlemek istiyorum. Bu arada Youtube'a yüklendiğini de bilmiyordum, haber verdiğin için ayrıca teşekkürler :)

• Harika