Dizilerin yeni sezonda ilk reytingleri!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bunların bi +sı var gunumuzde geçiyorlar.OBGZ dönem dizisi.Benim demek istediğim dizi süre ve bölüm sayısıda gunumuzde geçen diziler içindi.

dönem dizilerinin uzun sürmesi daha mantıklı dizi 1965 de geçiyor ve sırasıyla 70 lere 80 lere 90 lara getirebilir tabi izleyiciyi korumak kaydıyla asıl sorun öbgz de dönem dizisi olup olmaması değil geçen sene senaryonun dibine dinamit koydular o kadar saçmaladıki senaryo inandırıcılık kalmadı bu yüzden oyunculardan çoğu ayrıldı gidişatı önceden gördüler ilk sezonki düzeyini korusaydı daha uzun süre bu dizi 20 lerdeki reytingini korurdu...

dönem dizilerinin uzun sürmesi daha mantıklı dizi 1965 de geçiyor ve sırasıyla 70 lere 80 lere 90 lara getirebilir tabi izleyiciyi korumak kaydıyla asıl sorun öbgz de dönem dizisi olup olmaması değil geçen sene senaryonun dibine dinamit koydular o kadar saçmaladıki senaryo inandırıcılık kalmadı bu yüzden oyunculardan çoğu ayrıldı gidişatı önceden gördüler ilk sezonki düzeyini korusaydı daha uzun süre bu dizi 20 lerdeki reytingini korurdu...

1.sezonu zar zor izliyordum.2.sezonu hiç izlemedim.O yuzden nasıl bi gidişat izlediler 2.sezon hiç bi fikrim yok ama. zaten sosyal medyada OBGZ için sıktı artık yankıları daha 2.sezonun başinda(ekim-Kasım) başlamişti.Ocak ayında 1-2 haftalık her kanal bi ara verirler o arada aslında 2.sezonun son olacağini kararlaştirsalardi.Bir efsanenin sonuda böyle bitmezdi.Zaten zaman atlamasında hata ile başladilar.Haa bu söylemlerim bu sezonun taa ilk bölümü için kesin konuşmayayim gene yukselebilir ama eminim ki yine insanalar beğenmeyecektir.Yine gözle ilk sezonu arıyacaktir.

1.sezonu zar zor izliyordum.2.sezonu hiç izlemedim.O yuzden nasıl bi gidişat izlediler 2.sezon hiç bi fikrim yok ama. zaten sosyal medyada OBGZ için sıktı artık yankıları daha 2.sezonun başinda(ekim-Kasım) başlamişti.Ocak ayında 1-2 haftalık her kanal bi ara verirler o arada aslında 2.sezonun son olacağini kararlaştirsalardi.Bir efsanenin sonuda böyle bitmezdi.Zaten zaman atlamasında hata ile başladilar.Haa bu söylemlerim bu sezonun taa ilk bölümü için kesin konuşmayayim gene yukselebilir ama eminim ki yine insanalar beğenmeyecektir.Yine gözle ilk sezonu arıyacaktir.

geçen sene bitirilmeliydi o konuda sana katılıyorum dönem dizilerindeki en büyük risk zaman atlamalarıdır bu zaman atlamalarında alışılan oyuncu tiplerinin aniden değişmesi ve daha önceki oyuncu kalitesinin korunamaması diziyi olumsuz etkiler bir zamanlar elveda rumeli vardı ilk sezon çok iyi oranlar aldı ikinci sezon zaman atlamasıyla çocuklar büyüyünce izlenmedi tutmadı dizi yayından kalktı bu tüm dönem dizileri için geçerli muhteşem yüzyıl içinde bu risk var ama muhteşemin avantajı gidenin yerine aynı derecede popüler ve ünlü oyuncu getirmeleri oluyor bu seneki transferlerle muhteşem bu riski kaldırdı ortadan ilerki zamanlarda nasıl gider bakıp göreceğiz...

geçen sene bitirilmeliydi o konuda sana katılıyorum dönem dizilerindeki en büyük risk zaman atlamalarıdır bu zaman atlamalarında alışılan oyuncu tiplerinin aniden değişmesi ve daha önceki oyuncu kalitesinin korunamaması diziyi olumsuz etkiler bir zamanlar elveda rumeli vardı ilk sezon çok iyi oranlar aldı ikinci sezon zaman atlamasıyla çocuklar büyüyünce izlenmedi tutmadı dizi yayından kalktı bu tüm dönem dizileri için geçerli muhteşem yüzyıl içinde bu risk var ama muhteşemin avantajı gidenin yerine aynı derecede popüler ve ünlü oyuncu getirmeleri oluyor bu seneki transferlerle muhteşem bu riski kaldırdı ortadan ilerki zamanlarda nasıl gider bakıp göreceğiz...

Aslında Muhteşem Yuzyıl tarihi dizi.O ayrı bi kategori.Dönem dizileri dediklerinde belli bi aile belli bir kişinin başindan geçen olayı anlatilir.Ama biz genede belli bi eski zaman dilimini anlatiyor adı altında tartişirsak "harbiden nasıl bi cast yönetmeni varsa" diye cumleye başlayasım var..Cok cok kaliteli oyunculari secmelerine karşi cok cok yakın benzerlikleride göz önune alıyor.Pargalının gencliği Valide Sultan'ın gencliği.Muhteşem burda dünya standartlartinin bile üstünde.Umarım Muhteşem muhteşem bi reytingle final yapar.Dönem yada Tarih dizilerine bi örnek olur.

Show tv sezona guzel basladi tum dizileri guzel reytinkler almis fox tv de iddilai olcak bu sezon kanal d ayni yaa

Show tv sezona guzel basladi tum dizileri guzel reytinkler almis fox tv de iddilai olcak bu sezon kanal d ayni yaa
Bence Show Tv iyi başladı , ama bence diğer diziler başladığında 1 gün bile zirvede olamayacak , belki Cuma olur , Salı şansı yok , Çarşamba yakaşık 8 reyting aldı ama bu hafta 5-6 olacaktır , ve zirveyi kaybeder , Perşembe Suskunlar rakip yokken 4 reyting aldı zirveyi kaybeder , sadece Cuma çok güçlü ama bakalım bu hafta nolucak , ama yinede yaklaşık her gün iyi alabilir.

Yer Gök Aşkın reytingleri eklenmiştir.

Yer Gök Aşk totalde 6 reytingle listeye 5.sıradan girdi , abde 4 reytingle 7.sırada girdi.

Yarın Muhteşem Yüzyıl ve Kuzey Güneyin reytingleride eklenecektir , bakalım nasıl reytingler alacaklar , şimdilik total Adını Feriha Koydum 9 reytingle , ab ise Öyle Bir Geçer Zaman Ki yaklaşık 10 reytingle zirvenin sahibiler

Muhteşem Yüzyılın ve Kuzey Güneyin reytingleri eklendi.

Herkesin tahmin ettiği gibi MY her 2.gruptada zirveyi ele geçirdi , hele abde yetişilemeyecek duruma geldi.

Kuzey Güney totalde 8.sıradan , abde ise 4.sırada listeye girdi.

Yorumlarınızı bekliyorum.

MY iki grubtada zirveye yerlesmis tebrik ediyorum. Bakalim bu aksam KVP ne yapacak? Ben Memati nin cenaze sahnesinde 15 dakikalik Reytinglerde en az 13-14 Reyting bekliyorum.

İşler Güçşer yaz ayında başladı yanılmıyorsam , bu konuda yeni başlayan diziler ve sezon finaline çıkıp eylül ayında yeni sezona merhaba diyen diziler bulunuyor.