Dizilerin yeni sezonda ilk reytingleri!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yeni dizilerden muhteşem rahatlıkla 10 u geçecektir totalde 13 gibi ab de 15 veya 16 gibi bir reytingle başlar...

- - - Ekleme - - -

Feriha sabit izleyiciyi yakalamış durumda. Yaz kış farketmiyor. Yine de izleniyor

ferihanın izleyici kitlesi vadi gibi dizilerinden vazgeçmiyorlar ama 10 reytingide aşamıyor bu iki dizi ..

Böylece ÖBGZK yeni sezonda ilk haftadan Total i kaybetmis oldu, AB yi de zaten MY ye kaybedecek

Böylece ÖBGZK yeni sezonda ilk haftadan Total i kaybetmis oldu, AB yi de zaten MY ye kaybedecek

öbgz de izlenecek kimse kalmamışki ali kaptan dizinin yarısıydı zaten gerisi boş birde uzattıkça uzatmaları diziye olumsuz yansımış .. metenin yeni hali berbat eskiden oyuncak bebeklere bıyık yapardık öyle bişey olmuş cin ali gibi
))

Ben izlemedim ama annem den duydugum kadariyla berbat bir bölümmüs, kendiside Son Yaz baslayinca ona gececek

Ben izlemedim ama annem den duydugum kadariyla berbat bir bölümmüs, kendiside Son Yaz baslayinca ona gececek

son yaz ı bende bekliyorum da babalar ve evlatlar dizisinede bakacaktım ikisi aynı güne gelirse birini seçmem lazım .. hazal daha ağır basıyor gibi

Lale Devri , Eve Düşen Yıldırım ve Alemin Kıralının reytingleri eklenmiştir.

Lale Devri totalde 5 reytngi geçerek , iyi bir başlangıç yaptı , abde 3.25 reyting alarak kötü gitti.

Eve Düşen Yıldırım her 2.gruptada 3.15 reyting alarak bence iyi başladı , Çarşamba günleri 1-2 reyting alıyodu.

Alemin Kıralı totalde 2.71 , abde 1.87 reytingle hayal kırıklığı yarattı.

bunlar reytingmi ya kurtlar vadisi ve muhtesem gelsinde reyting görsün millet

yazık oldu obgzye giremeyecek bu listeye.

Son düzenleme:
Gerçekten biz ÖBGZKyi 1. , 2.sırada beklerken , diğer diziler başladığında ilk 5ten bile çıkabilir , ama abde ilk 3te olur.

Total ve a/b olarak sıralama yapsaydın daha iyi olurdu bu çok karışık olmuş

Muhteşem 14 Alır
Vadi 12 Alır

Haftaya KVP nin ve Muhtesem Yüzyil in baslamasiyla ÖBGZK nin total de 5. siraya kadar gerileyecegini düsünüyorum

Bir zamanların lideri Öbgzk ne hallere düşmüş.
Demek ki ne oldum değil ne oluyo diyeceksin.

Bir zamanların lideri Öbgzk ne hallere düşmüş.
Demek ki ne oldum değil ne oluyo diyeceksin.

ne oluyo mu
)) ne olacağım değilmiydi doğrusu

öbgz geçen sene bitmeliydi .. ama sanırım başlangıçta 5 yıllık bir dizi olarak düşünülmüş.. bu sene ise sonlandırılacak büyük ihtimal artık sene sonuna kadar ne toplarlarsa kardır...

Baştan 5 sene olarak düşünülmesi yanlişmiş.Ne o dizi sürelerimiz 40 dk mı da ertesi bölüm hararetli bi bölüm olsun? 5 -6-7 senelik diziler 40dk ya 22 bölüm olmalı.Bunlar başta uçmular hangi kafayla karar vermişlerse.

Sözün doğrusunu biliyorum yahu işin esprisi orada zaten.

yaprak dökümü 5 yıl sürdü vadi 10 yıl demekki bunlarda bir 5 yıl götürürüz ortam müsait demişler

yaprak dökümü 5 yıl sürdü vadi 10 yıl demekki bunlarda bir 5 yıl götürürüz ortam müsait demişler
Bunların bi +sı var gunumuzde geçiyorlar.OBGZ dönem dizisi.Benim demek istediğim dizi süre ve bölüm sayısıda gunumuzde geçen diziler içindi.