şu günlerde çoğu öyle oluyor benceBesaleT post: 1440355' Alıntı:
21 maximum değer herkesin olmuyor o kadar.
şu günlerde çoğu öyle oluyor benceBesaleT post: 1440355' Alıntı:
21 maximum değer herkesin olmuyor o kadar.
şu günlerde çoğu öyle oluyor bence
Bende 21'im ne demek istiyorsun şimdi ? (e) Yakalarım seni İzmir'de.
xemrexxx post: 1440367' Alıntı:genelde dedim hepsi demedimayrıca forum üzerinden yaptıkları ile belli olmaz insanın ergen olup olmadığı
biliyorum önemli olan konu ve oyuncudur kanal değilikisinin de türü aynı ama biri aday olurken diğeri olamıuyor
ayın 22 sine ka istanbuldayım beklerimBesaleT post: 1440372' Alıntı:
Sen gelsene Alsancağa.(e)
@xemrexxx 'nin ergen tanımlaması biyolojik
Konu öyle bi yere vardi ki gittim CW'nin emmy ödüllerini araştiriyorum ve bulamıyorum. Sen bulursan banada link at
@xemrexxx 'nin ergen tanımlaması biyolojik21'e kadar vucut gelişimi filan. Ama benim ergen tanımamlam dünyanın her yerinde yasal olarak kabul gören 18 yaşdır
Bence buna 3 ay ban
Emmy ve golden jurilerle seçiliyor bildiğim kadariyla. Ancak benim entel yönümü temsil ederleremmy,golden globe,people choice 3 ünde de adı yoksa direkt ergen dizileri çekiyor demektir kanal
pompy 20 yaşındayım diyor
Bence buna 3 ay banHakeret ve özgürlük kısıtlaması dayatma baskı kuruluyor resmen @darksaal
- - - Ekleme - - -
Emmy ve golden jurilerle seçiliyor bildiğim kadariyla. Ancak benim entel yönümü temsil ederlerPompy'nin 20 yaşinda olup böyle hikayeler yazması onu ergen yapmaz. Akisine zeki yapar. Yaptiği hikayeler tamamen hayal ürünü ve fake bi profil.Eğer insanlari bunlarla kandırabiliyorsa ben bu adamın yaşinin küçüklüğüne inanmam.Küçüksede Ayştayn'dır
Sen 10 yaşindayken yapıormuşun yapsana 20 yaşindayken öyle hikayelertövbe bismillahpompy mi 😱 ben de 10 yaşındayken ödev için 5 sayfalık hikaye yazmıştım oyuncak hayvanlarımı konuştururak çekimleri 2-3 saat sürmüştü pompy ninkile bnm o hikayeye benziyor
sonuçta prestijli ödüllere aday olamayıp teen panpalara kalıyorlarsa ergen dizisidirler
Ergenlik dönemi - Vikipedi
Sen 10 yaşindayken yapıormuşun yapsana 20 yaşindayken öyle hikayelerSana göre +18'den yukarısıda teen bişey diyemiyorum nasılsa yine ergen dizisi diyecen
ee yukarda senin tanımınla benim tanımımı yazdım zatenxemrexxx post: 1440404' Alıntı:Ergenlik dönemi - Vikipedi
Genel olarak 12-21 yaş arası ergenlik dönemi olarak adlandırılır.
genel diyor what does genel means? yani öyle bazı durunmlarda 21 falan değilbazı durumlarda 24 oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?