şu günlerde çoğu öyle oluyor benceBesaleT post: 1440355' Alıntı:
21 maximum değer herkesin olmuyor o kadar.
şu günlerde çoğu öyle oluyor benceBesaleT post: 1440355' Alıntı:
21 maximum değer herkesin olmuyor o kadar.
şu günlerde çoğu öyle oluyor bence
Bende 21'im ne demek istiyorsun şimdi ? (e) Yakalarım seni İzmir'de.
xemrexxx post: 1440367' Alıntı:genelde dedim hepsi demedim ayrıca forum üzerinden yaptıkları ile belli olmaz insanın ergen olup olmadığı
biliyorum önemli olan konu ve oyuncudur kanal değil ikisinin de türü aynı ama biri aday olurken diğeri olamıuyor
ayın 22 sine ka istanbuldayım beklerim mesela pompy de ünideyim diyor gel de inan senin @darksaal ve @Forumdash gibi kimliklerini saklayan kişilerin 15 yaşında falan olduğunu düşünüyorum nedenseBesaleT post: 1440372' Alıntı:
Sen gelsene Alsancağa. (e)
@xemrexxx 'nin ergen tanımlaması biyolojik 21'e kadar vucut gelişimi filan. Ama benim ergen tanımamlam dünyanın her yerinde yasal olarak kabul gören 18 yaşdır
Konu öyle bi yere vardi ki gittim CW'nin emmy ödüllerini araştiriyorum ve bulamıyorum. Sen bulursan banada link at
@xemrexxx 'nin ergen tanımlaması biyolojik 21'e kadar vucut gelişimi filan. Ama benim ergen tanımamlam dünyanın her yerinde yasal olarak kabul gören 18 yaşdır
Bence buna 3 ay ban Hakeret ve özgürlük kısıtlaması dayatma baskı kuruluyor resmen @darksaal
Emmy ve golden jurilerle seçiliyor bildiğim kadariyla. Ancak benim entel yönümü temsil ederler Pompy'nin 20 yaşinda olup böyle hikayeler yazması onu ergen yapmaz. Akisine zeki yapar. Yaptiği hikayeler tamamen hayal ürünü ve fake bi profil.Eğer insanlari bunlarla kandırabiliyorsa ben bu adamın yaşinin küçüklüğüne inanmam.Küçüksede Ayştayn'dıremmy,golden globe,people choice 3 ünde de adı yoksa direkt ergen dizileri çekiyor demektir kanal
pompy 20 yaşındayım diyor
Bence buna 3 ay ban Hakeret ve özgürlük kısıtlaması dayatma baskı kuruluyor resmen @darksaal
- - - Ekleme - - -
Emmy ve golden jurilerle seçiliyor bildiğim kadariyla. Ancak benim entel yönümü temsil ederler Pompy'nin 20 yaşinda olup böyle hikayeler yazması onu ergen yapmaz. Akisine zeki yapar. Yaptiği hikayeler tamamen hayal ürünü ve fake bi profil.Eğer insanlari bunlarla kandırabiliyorsa ben bu adamın yaşinin küçüklüğüne inanmam.Küçüksede Ayştayn'dır
Sen 10 yaşindayken yapıormuşun yapsana 20 yaşindayken öyle hikayeler Sana göre +18'den yukarısıda teen bişey diyemiyorum nasılsa yine ergen dizisi diyecentövbe bismillah pompy mi 😱 ben de 10 yaşındayken ödev için 5 sayfalık hikaye yazmıştım oyuncak hayvanlarımı konuştururak çekimleri 2-3 saat sürmüştü pompy ninkile bnm o hikayeye benziyor
sonuçta prestijli ödüllere aday olamayıp teen panpalara kalıyorlarsa ergen dizisidirler
Ergenlik dönemi - Vikipedi
Sen 10 yaşindayken yapıormuşun yapsana 20 yaşindayken öyle hikayeler Sana göre +18'den yukarısıda teen bişey diyemiyorum nasılsa yine ergen dizisi diyecen
ee yukarda senin tanımınla benim tanımımı yazdım zaten Az beklersen eğer o vikinin bilgisine ek bilgi yazacamxemrexxx post: 1440404' Alıntı:Ergenlik dönemi - Vikipedi
Genel olarak 12-21 yaş arası ergenlik dönemi olarak adlandırılır.
genel diyor what does genel means? yani öyle bazı durunmlarda 21 falan değil bazı durumlarda 24 oluyor