Dizilerin Unutulmaz Evleri

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,542
Puanı
1,060
Dizilerde kullanılan evler dekoruyla,manzarasıyla ve eşyaları ile izleyicinin hafızasına kazınıyor.Yeni ve eski dizilerin akıllardan çıkmayan evleri listelenmiş.İşte izleycilerin unutamadığı o evler:

ZİYAGİL YALISI: Adnan Ziyagil ve ailesine ve ailesine ev sahipliği yapmış olan Sarıyer'deki yalı bahçesinden,serasına,korusuna kadar izleyicinin hafızasında yer etti.
ziy sarıyer.jpg

TAŞ EV: Behlül-Bihter'in gizli aşk yuvası taş ev denize sıfır konumda.Aşk-ı Memnu'dan sonra Kurtlar Vadisi Pusu için de çekim yapıldı.
taşev.jpg

PEYKER'İN EVİ: Aşk-ı Memnu'nun unutulmayan bir diğer evi de Peyker-Nihat çiftinin evi.
d9b7cab027cabc41423a7a71ecf357f0.jpg

NARİN'İN EVİ: Merhamet dizisinin başrolü Özgü Namal'ın canlandırdığ Narin karakterine ev yapan İstinye'deki ev şık ve modern tasarımı ile ilgi çekiyor.
narin istinye.jpg

ADİLE SULTAN YALISI: Ezel dizisinin çekimlerinin yapıldığı yalı manzarası ve büyüklüğü ile dikkat çekiyor.
adile.jpg

ABUT EFENDİ YALISI: Geçmişte Gümüş dizisine ev sahipliği yapan yalının şimdiki sahibi Lale Devri.Avşar Film çekimler için haftalık 25 bin lira ödüyor.Ortadoğulu turistlerin gözdesi olan yalı 40 milyon dolarlık değeriyle en pahali dizi evi.
abut efendi.jpg

ARSLANLI KÖŞK: Kuzey Güney dizisinde Sinanerler ev sahipliği yapan köşk 2009 yılında 23.8 milyon liraya satılmıştı.
aslanlı köşk.jpg

ASMALI KONAK: Asmalı Konak'a ev sahipliği yapan Kapadokya'daki iki konağın birleşmesi ile oluşan konak hala ziyaretçi akınına uğruyor.
asma.jpg

KARA PARA AŞK: Feryal Gülman'a ait yalıya Ay Yapım günlük 10 bin lira ödeyecek.
kpa feyal.jpg

MEDCEZİR: Dizide kullanılan ve Tuzla'da bulunan yalılar ilgi çekiyor.
med tuzla.jpg

İNTİKAM: Beren Saat'in canlandırdığı Yağmur karakterine ev sahipliği yapan Kanlıca'daki yalının eski sahipleri arasında Sultan 4.Murad da bulunuyor.

sultan 4.murad kanlıca.jpg

Son düzenleme:
ziyagil yalısını gidip gördüm güzel bir yer
ziy-sar%C4%B1yer-jpg.31883

diğer yalılardanda uzaktan baktıklarımız var ama içine giirmişliğimiz yok

bir gün bereni kaparsak içnide görürüz:)

Kara Para Aşk daha baslamadıkı unutulmaz olsun:D
Selanada ki mor villa da unutulmazdır:)
Bu başlığı görür görmez Ziyagil Yalısı aklıma geldi😉

KPA ne ara unutulmaz oldu la:F:F

Asmalı Konak- Ziyagil Yalısı-Taş Ev gerisi fasa fiso:X
Peyker ve Narin'in evini hiç bilmiyorum bile:A

Feryal Gülman'ın KPA'ta kullanılacak yalısı 50 milyon dolar günlük kirasıda 10 bin dolarla liderliği ABUT EFENDİ YALISI'ndan almış:)

Feryal Gülman'ın KPA'ta kullanılacak yalısı 50 milyon dolar günlük kirasıda 10 bin dolarla liderliği ABUT EFENDİ YALISI'ndan almış:)
para birimi farkıyla kaçırdın abut efendi yalısı 40 milyon DOLAR feryal gülmanınki 50 milyon LİRA dolar ne kadarsa hesapla sen işte abut efendi yalısının değerini:)

para birimi farkıyla kaçırdın abut efendi yalısı 40 milyon DOLAR feryal gülmanınki 50 milyon LİRA dolar ne kadarsa hesapla sen işte abut efendi yalısının değerini:)
Burada maksat yalıları yarıştırmak değil,dizi ekonomisi yükseldi günlük kiranın 10 bin dolar olmasına şaşırdım:)

Medcezir ve Kara Para Aşk'ın çekimlerinin yapıldığı yerleri gördüm, Ay Yapım plato işinden anlıyor :)
Afife Sultan Yalısı, bir dönemin efsane filmi Hababam Sınıfı'nın çekildiği yer.
Aslanlı Köşk, Abut Efendi Yalısı ve Taş Ev isim olarak duyduğum yerler.

Dip not : Lale Devri sanırım Abut Efendi Yalısında çekilmiyor artık. 3.sezonda plato değiştirdiler (Yol kenarı yalılarının birine taşındılar.). Şimdi hafızamı zorladım da güzel mekandı diziden göründüğü kadarıyla :D