Geçen bölümün reytinglerine bak bi adi çıyanNe 8 i ayoll 4 falandı ab de bile çökmüştü
Geçen bölümün reytinglerine bak bi adi çıyanNe 8 i ayoll 4 falandı ab de bile çökmüştü
Aaa ben en son gördüğümde totel 4 civarı ab de ilk 5 altında falanGeçen bölümün reytinglerine bak bi adi çıyan
Gözlerinde katarakt olduğundan yanlış görmen normalAaa ben en son gördüğümde totel 4 civarı ab de ilk 5 altında falan
Tahir ve Vedat bunu gömerBu haliylede size biat ettiricek
ne spoi verdin kızAaa yarın gündüz açacam cnm kutlama konusuyla geçti bildirimlere yeni dönebildim son bildirimlere bakıp yatacam
Ama sana kutlama konusunda spoi verdim
Son dönemlerde beni bile geçiyorsun dedimyane spoi verdin kız
Kız bişey daha soracamSon dönemlerde beni bile geçiyorsun dedimya
Saat 4 olacak onu yarın gündüz hallederiz hadi ben kaçtım cicili bicili rüyalar @Forumdash @serhatt
Bi gün gecikmeli açıyorsun ya bugün yazdığımız mesajlarda dahil olacakmı geçen haftanınkilereSor cnm gözlerim kapanmadan japon kız moduna geçtik yine
Öyle yok heveslenme bosuna ayollBi gün gecikmeli açıyorsun ya bugün yazdığımız mesajlarda dahil olacakmı geçen haftanınkilere
bugün yazılanlar gelecek haftaya mı dahil edilcekÖyle yok heveslenme bosuna ayollPazartesi dedinmi sayaç kapanıyor oyüzden heveslenme ama yeni sayaca işliyor oyüzden yazıların boşada gitmiyor tabi
Geçen hafta Pazar 12 de kapandı onu artık unut o yok ayollbugün yazılanlar gelecek haftaya mı dahil edilcek
Tamam tatlım see youuGeçen hafta Pazar 12 de kapandı onu artık unut o yok ayoll
Hadi cicili bicili rüyalar tekrardan yarın devam ederiz cnm
Oyüzden bugünkü mesajlar neden yoktu demeTamam tatlım see youu
benim de deiğim şey bugün yazdıklarım gelecek haftaya etki edecek dimiOyüzden bugünkü mesajlar neden yoktu deme
Bu gece kutlama konumla geçti oyüzden bu da yarına kaldı biz genelde önemli şeyleri ard arda açmayız çünkü hepsi ayrı ayrı ilgi görmesi lazım haftalıklara yarın daha konstre oluruz bu gecenin konusu farklıydı forumda
Gelecek haftaya evet geçen hafta kapandıbenim de deiğim şey bugün yazdıklarım gelecek haftaya etki edecek dimi
aman iyi bari gelecek haftaya aktarsın o kadar çene yaptıkGelecek haftaya evet geçen hafta kapandıBoşada yazmıyoruz tabi cnm forumun sistemi hakkımızı yemez çok sistemli bir yer orası
Ab de şu an kanalın en iyi alan dizilerinden. Hangi ara çöktü acaba biz göremedik teNe 8 i ayoll 4 falandı ab de bile çökmüştü
Her pazar gecesi güncelleniyor cnm yanı pazartesinden itibaren yeni sayaca işliyor sen şimdi çakallık yapıp dünküleride geçene eklerim diye sevinmişsin anladığım kadarıyla ama bizim forumda çakallığa izin yok her şey adaletli şekilde gidiyoraman iyi bari gelecek haftaya aktarsın o kadar çene yaptık
Gelecek hafta mesaj sayımda düşüş olmaz umarım,olursa aktarmamış demektir
Benim gördüğümde ab de çökmüştü Kenan zamanında aklımda o hafta kalmış nedenseAb de şu an kanalın en iyi alan dizilerinden. Hangi ara çöktü acaba biz göremedik te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?