galibaFacebook likesine falan göre mi bu liste?![]()
2.lik de yeter beroş ortadoğuda popüler olduğu için bu lsitede geçer meryem onu yakındaBerenle çok fark var.![]()
galibaFacebook likesine falan göre mi bu liste?![]()
2.lik de yeter beroş ortadoğuda popüler olduğu için bu lsitede geçer meryem onu yakındaBerenle çok fark var.![]()
Hazalda Meryemden önde 1 milyon daha fazla.galiba
2.lik de yeter beroş ortadoğuda popüler olduğu için bu lsitede geçer meryem onu yakında![]()
onu geçemsi kolay 3 dizidr kötü gidiyor hazalHazalda Meryemden önde 1 milyon daha fazla.![]()
Dizi olmadan önce zaten Meryemin beğenisi vardı.onu geçemsi kolay 3 dizidr kötü gidiyor hazal![]()
Lo listeye girmedi ama 4 ulkede seviliyor yazmissin ama 3 ulkeyle begenilen hazal 3. Oluyorberguzel listede yer almadı yazdım ben cnm son yazıma bak![]()
cnm bende açılan haberlerden bakıp yazıyorum kendimiz yazmıyoruzki yanlış varsa haberi yazanda yanlışlık vardır okadarını bilememLo listeye girmedi ama 4 ulkede seviliyor yazmissin ama 3 ulkeyle begenilen hazal 3. Oluyor![]()
endonezya-polonya balkanlar mıBeren'im Kuzey-Güney Amerikayı ve Orta Doğuyu kasıp kavurmuş.Kalite her yerde.
Meryos Balkanlarda gücük çaplı bir etki yaratmış. Oda yakında geçer.![]()
konuyu okumadın mı panpa kaynak socialbakers diyor sosyal medya ölçüm şirketiKaynak nedir? tabiki yok her zamanki gibi
Bunlarda çok yalan söylüyorlar.endonezya-polonya balkanlar mı
konuyu okumadın mı panpa kaynak socialbakers diyor sosyal medya ölçüm şirketi)))
zaten bugünkü mesajlarına bakarsak içine bir lordly ya da beyazsoy kaçmış olabilirArtık okumuyorum bu konuları, hepsi aynı geliyor. Sadece bana mı aynı geliyor merak ediyorum.![]()
niye yalan söylesinlerBunlarda çok yalan söylüyorlar.![]()
Ay Yapıma diyorum.zaten bugünkü mesajlarına bakarsak içine bir lordly ya da beyazsoy kaçmış olabilir
niye yalan söylesinler![]()
yok bugün biraz beyazsoy tarzı elem keder sezdim farklı olrakzaten bugünkü mesajlarına bakarsak içine bir lordly ya da beyazsoy kaçmış olabilir
niye yalan söylesinler
Beni ilk kez mi görüyorsun böyle yorumlar yaparken?Ben hep dalgaya alırım bazı konuları.
![]()
konu ay yapımın değil @Çiğdem- in sen çiğdeme yalancı mı diyon 😱Ay Yapıma diyorum.![]()
Ne dicem ona yalancı nereye çekiyo melunbaşı konuyu.yok bugün biraz beyazsoy tarzı elem keder sezdim farklı olrak
konu ay yapımın değil @Çiğdem- in sen çiğdeme yalancı mı diyon 😱