Polat Şaşmaz
Favori Üye
Çok eksiği ve bir o kadar da fazlalığı olan bir liste olmuş, listede çoğu ismi koyma amaçları ne anlayamadım.![]()
"Kuzey Güney" ve "Yalan Dünya" dizilerinin birer karakteri konabilirdi listeye...10 kişilik listede eksik ve beğenilmeyen olması normal sonuçta bunun objektif bir ölçümü yok![]()
"Kuzey Güney" ve "Yalan Dünya" dizilerinin birer karakteri konabilirdi listeye...
Yandaş medya yine iş başında.
Birini seçerdim kesinlikle Emre. Onunda cevabı net. Ama bu Ceyda Ateş'i beğenmediğim ya da sevmediğim anlamına gelmez. O da çok iyi ve güzel bir oyuncu ama Hazal benim için ilktir, önceliktir.ikisi ded işlerinde iyiyse konabilrisen en iyi genç kadın oyuncular diye lsite yapsan hazal ı da koyarsın ceyda ateşi de
![]()
listede 1 seoznluk olan bir arzu kılınç varNazan Kesal nerde?? Meryem Anne Kayıp Şehir
soru şu bugün ali eyüpoğlu veya sina koloğlu milliyetten ayrılsa hangi gazetede iş bulabilirler?
yanıtı basit tabiki eski patronlarının yanında doğan grubunda.birde şu var doğan grubu yazılı basına hakim
turkuvaz grubunda iş bulamayacaklarına göre takvimde bekir hazar-sabahta yüksel aytuğ var
doğuş grubununda yazılı basını yok zaten
bu adamların işi gücü doğan grubuna yalakalık yapmak(sina koloğlu karadayı olmamış sezon sonunu göremez dedi arkadaş daha ötesi varmı sezonun en çok izlenen dizisi)
şimdi bir diziden biri seçilecek diye ötekinin khakkının yenmesi saçma
Birini seçerdim kesinlikle Emre. Onunda cevabı net. Ama bu Ceyda Ateş'i beğenmediğim ya da sevmediğim anlamına gelmez. O da çok iyi ve güzel bir oyuncu ama Hazal benim için ilktir, önceliktir.![]()
cadde yayın yönetmeni-editörü falan bunlar hep doğan grubunun adamları değilmiydi
siz hiç ali eyüpoğlunun veya sina koloğlunun ağzından rakip medyanın programları,dizileri hakkında olumlu birşey duydunuzmu?
bu adamların topu işsiz kalsalar bugün doğan grubundan iş alırlar.net
sina koloğlu geçenlerde benim için üzülme dizisi oyuncusu tansel öngele çamur atmış.neymiş efendim adam dizinin piarı için balıkçı kulübesinde kalırmış.
tansel öngel daha önce tiyatro yaparmış karadenizde trabzonda galiba orda başlamış balıkçı kulübesinde yaşamaya,bunu daha önce röportajlarında okumuştum
not:bende karadenizliyim balıkçı kulübesi rahattır.adam oturduğu masasından ne sanıyorsa artık
Liste güncel olsaydi Ask-i Memnu'nun yeri ne orada mesela?![]()
Listede 6 tane güncel Kanal D dizisi, bir tane eski Kanal D dizisi var. Hürrem ise moda oldu artik her yerde Ödül veriyorlar MY'ye diye eklemisler. Hürrem'in Anneliginden cok yaptiklari konusuluyor aslinda.
Seksenler'ide Ilker Ayrik oynuyor diye eklemisler sanirim, Kanal D sunucusu sonucta.
Sürpriz sadece Avrupa Avrupa olmus![]()
haklısın nednese sürekli birileri olmuyor listelerde
Onları dikkat çekmesin diye koyuyorlar 1-2 tane.![]()
Kuzey Güney dizisinin annelerini çok seviyorum.![]()
handan hanım efsane oldu![]()
Gülten de keza öyle![]()
Gülten ve Ebru'yu da seviyorum. Sami Bey'in yeni karısını da sevdim.![]()