Yok adamdan çocuğu var ama.manitsıyla sahneleri oldu mubu arada sen niye alınlıyamadın düzgünce
Yok adamdan çocuğu var ama.manitsıyla sahneleri oldu mubu arada sen niye alınlıyamadın düzgünce
yakışlıyor o kadına kötü kadın olmakYok adamdan çocuğu var ama.Mobildeydim sorun vardı.
Sedef'e çemkiriyor sürekli sinir oluyorum ben de.yakışlıyor o kadına kötü kadın olmak
bunlara rağmen 2 reyting mi alıyor:Sedef'e çemkiriyor sürekli sinir oluyorum ben de.Bu arada Nazan da Bedel'de belalısını öldürdü o da var.
Hatta adamı uçurumdan attı işbirlikçisiyle.bunlara rağmen 2 reyting mi alıyor:
demek ki oyuncular oynayamıyorsaHatta adamı uçurumdan attı işbirlikçisiyle.Üstüne üstlük geçen hafta Begüm'ü zehirledi.Kıymeti bilinmiyor dizinin.Entrikadan geçilmiyor.
De get oyuncular senaryonun çok önünde zor dayanıyorum bazen.demek ki oyuncular oynayamıyorsa
çatlıyon dimi belgin mahiri öperkeniçlerinden sadece belgini tanıyorum ben ayy ama onada çok gıcık oluyorum favorim yok
öyle birşey olmadı cüce boyuyla onun neyine mahirçatlıyon dimi belgin mahiri öperken
olmuş kız hatta feride de çatlamış senin gibiöyle birşey olmadı cüce boyuyla onun neyine mahir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?