Yok adamdan çocuğu var ama.manitsıyla sahneleri oldu mubu arada sen niye alınlıyamadın düzgünce
![]()
Yok adamdan çocuğu var ama.manitsıyla sahneleri oldu mubu arada sen niye alınlıyamadın düzgünce
![]()
yakışlıyor o kadına kötü kadın olmakYok adamdan çocuğu var ama.Mobildeydim sorun vardı.
![]()
Sedef'e çemkiriyor sürekli sinir oluyorum ben de.yakışlıyor o kadına kötü kadın olmak![]()
bunlara rağmen 2 reyting mi alıyor:Sedef'e çemkiriyor sürekli sinir oluyorum ben de.Bu arada Nazan da Bedel'de belalısını öldürdü o da var.
![]()
Hatta adamı uçurumdan attı işbirlikçisiyle.bunlara rağmen 2 reyting mi alıyor:![]()
demek ki oyuncular oynayamıyorsaHatta adamı uçurumdan attı işbirlikçisiyle.Üstüne üstlük geçen hafta Begüm'ü zehirledi.
Kıymeti bilinmiyor dizinin.
Entrikadan geçilmiyor.
![]()
De get oyuncular senaryonun çok önünde zor dayanıyorum bazen.demek ki oyuncular oynayamıyorsa![]()
çatlıyon dimi belgin mahiri öperkeniçlerinden sadece belgini tanıyorum ben ayy ama onada çok gıcık oluyorum favorim yok![]()
öyle birşey olmadı cüce boyuyla onun neyine mahirçatlıyon dimi belgin mahiri öperken![]()
olmuş kız hatta feride de çatlamış senin gibiöyle birşey olmadı cüce boyuyla onun neyine mahir![]()