pompy nin dizilerinde hep fransız kalıyorum zatenVay be @destere ne durumlara düştün ))))
bu ilk kepaze oluşum değil )
pompy nin dizilerinde hep fransız kalıyorum zatenVay be @destere ne durumlara düştün ))))
Derin konularda yorum yapmamakta fayda var. )))pompy nin dizilerinde hep fransız kalıyorum zaten
bu ilk kepaze oluşum değil )
sen sadece sahneyi izlesen yeterli bence yapmıyor demek ayrı yapmak ayrı adam bal gibi propoğanda yapmışVay be bbc tarafsız cnnt de tarafsızdir ))) devlet kanalları her zaman devlet partsini doğal olarak devlet politakisini savunur dünyanın neresine gidersen git durum böyle
Kızıl elma akp propogandasi yapmıyor. zaten senaristi daha önce kanal 7 de çalışmış dindar ama mhp kokenlidir adı üstünde dizinin kizilelmanin ne olduğunu bilmeden sallıyor herkes ))))
zaten konuyu açan saçma biri )Saçma olmuş yazı. Yalan Dünya doğrudur denebilir.
gayet güzel yazmış adam özellikle akp ve chp kısmınıhayatımda gördüğüm en saçma yazı
Bu adamın yazdığı Sakarya firati hükümet kaldirtti. Hukmetle paralel düşündüğü yerler var ama adam milliyetçi kökenli söyle diyeyim bbpye yakın biri. Bu dizi olsa pisa bbp ye yakın bir dizi. Allah aşkına kizilelma ulkusunu bulunuyorum demesen sadece sahneyi izlesen yeterli bence yapmıyor demek ayrı yapmak ayrı adam bal gibi propoğanda yapmış
birde kesik kesik bakış fırlatıyor başoğlan, - hedefteki başbakandır dış güçler başbakanı kucağa almaya çalışıyor napcaz şimdi ))
zaten konuyu açan saçma biri )
mhp içinde varsayımda bulunmuş gibi yoksa arka sokaklarda ben mhp siyasetini çağrıştıracak bişey bulamadımgayet güzel yazmış adam özellikle akp ve chp kısmını
bence rıza baba ile devlet bahçeli çok benzeşiyor ikisi de incicilerin sabri reyizle birlikte en önemli geyik malzemelerimhp içinde varsayımda bulunmuş gibi yoksa arka sokaklarda ben mhp siyasetini çağrıştıracak bişey bulamadım
kızılelma sadece isim olarak mhp ye yakın kalmış içerik ikdidara yalakalık peşinde zaten günümüzde eskiden chp veya mhp li olanıda çıkar amaçlı şimdi ak partili olup çıktı yiyorsa desteklemesinler) başbakanamız oyar adamlarıBu adamın yazdığı Sakarya firati hükümet kaldirtti. Hukmetle paralel düşündüğü yerler var ama adam milliyetçi kökenli söyle diyeyim bbpye yakın biri. Bu dizi olsa pisa bbp ye yakın bir dizi. Allah aşkına kizilelma ulkusunu bulunuyorum deme
Sent from my E3 using Tapatalk
matematik hesapları uyuşuyorsa dediğin doğrudur )bence rıza baba ile devlet bahçeli çok benzeşiyor ikisi de incicilerin sabri reyizle birlikte en önemli geyik malzemeleri
Halkın yarısı başbakanı destekliyor iki senarist desteklemesi yanlış ))) senaristlerin yarısı destekemesi gerekir))) ama burası Türkiye kof solculuk inadına muhalefet daha değerli her zaman ))))kızılelma sadece isim olarak mhp ye yakın kalmış içerik ikdidara yalakalık peşinde zaten günümüzde eskiden chp veya mhp li olanıda çıkar amaçlı şimdi ak partili olup çıktı yiyorsa desteklemesinler) başbakanamız oyar adamları
işin aslına bakarsan sanatta muhafazakarlar değil sosyal demokratlar her zaman daha çoktur dünyadaki örneklere bakarsan dediğimin doğru olduğunu anlarsınHalkın yarısı başbakanı destekliyor iki senarist desteklemesi yanlış ))) senaristlerin yarısı destekemesi gerekir))) ama burası Türkiye kof solculuk inadına muhalefet daha değerli her zaman ))))
Rahat tvlerde 50 yakın dizi var bir buçuk dizi akpli olduğu bağımsız ve tarafsız ülke olduk ))) bazı şeyler moda klasik pompolanan düşünece basina baskı var. Ama hergun başbakana küfür eden gazeteler satılıyor ve basinin %65 iyi başbakana muhalefet ediyor bu nasıl baskı yahuu ))) dizilerin çoğu gönderme yapar başbakana basın susturuluyor. Bu nedir de yolculuk edip başbakanı eleştirmek sosyal demokratik )))işin aslına bakarsan sanatta muhafazakarlar değil sosyal demokratlar her zaman daha çoktur dünyadaki örneklere bakarsan dediğimin doğru olduğunu anlarsın
ama bizim gibi 3. sınıf demokrasilerde hiçbirşey bağımsız olmadığı için anca baskılara rağmen çizgisini koruyan az sayıda sanatçı sesini çıkarabiliyor? diğerleri suyun akışına göre hareket ediyor çünkü hayat güzel ye iç yat baştakini pohpohla ortam cennete döner
kendisine muhafazakar diyen hükümetler bile uygulamalarıyla sosyal demokrat partilerin çizgisine yaklaşmıştır avrupada olsun amerikada olsun illaki kendisine biz sosyal demokratız demesi gerekmiyor , çalışma koşullarının düzeltilmesi asgari yaşam seviyesinin yükseltilmesi , hayatta özgürlüklere büyük önemler verilmesi vebenzeri politikaları çoğu muhafazakar iktidarlar bile öncelikli olarak uygulamaya çalışıyor yani isimler önemli değil uygulamalara bakacaksın ?Rahat tvlerde 50 yakın dizi var bir buçuk dizi akpli olduğu bağımsız ve tarafsız ülke olduk ))) bazı şeyler moda klasik pompolanan düşünece basina baskı var. Ama hergun başbakana küfür eden gazeteler satılıyor ve basinin %65 iyi başbakana muhalefet ediyor bu nasıl baskı yahuu ))) dizilerin çoğu gönderme yapar başbakana basın susturuluyor. Bu nedir de yolculuk edip başbakanı eleştirmek sosyal demokratik )))
Ha bu arada hala sosyal demokrat birileri var mi )))
Sent from my E3 using Tapatalk
vallahi konuya rte girince destere de beyazsoy da aşka geliyor nedense@xemrexxx konuda yine uzun uzun mesajlar, okuyup anlayamadığımız.
Aynen. Bi de Beren.vallahi konuya rte girince destere de beyazsoy da aşka geliyor nedense
Komşusu açken tok yatan bizden değildir ogretisiyle siyaset yapan akp sosyal demokrasi olmadan önce sosyal demokratti zaten. ilk makarna dağıtarak işe başladılar ))))kendisine muhafazakar diyen hükümetler bile uygulamalarıyla sosyal demokrat partilerin çizgisine yaklaşmıştır avrupada olsun amerikada olsun illaki kendisine biz sosyal demokratız demesi gerekmiyor , çalışma koşullarının düzeltilmesi asgari yaşam seviyesinin yükseltilmesi , hayatta özgürlüklere büyük önemler verilmesi vebenzeri politikaları çoğu muhafazakar iktidarlar bile öncelikli olarak uygulamaya çalışıyor yani isimler önemli değil uygulamalara bakacaksın ?
ikincisi diyorsunki tv de iki dizi topu topu başbakanı destekliyor soruyorum peki dizilerin amacı başbakanı veya muhalefeti desteklemekmi dizinin senaryosu halka hitap etmeli şunu bunu desteklemek için yola çıkmamalı dizi türkiyedeki haksızlıkları baskıları falan dile getirince sen ona muhalefeti destekliyor diye etiketleme yapamazsın olsa olsa halkın içinden gelen sesi yansıtıyordur .. sanatçılar topluma örnek olmalı baş te.yyoya ördek olmamalı ..