Diziler ve Siyasi Partiler

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,881
Puanı
1,061
Cumhuriyer Gazetesi yazarı Mehmet Çoban, siyasi partiler ile dizileri eşleştirmiş.
''Sol Reyting'' başlıklı yazıda MHP'nin dizisi Arka Sokaklar;AKP'nin dizisi Kızılelma ve Kurtlar Vadisi Pusu ve CHP'nin dizisi Yalan Dünya olarak gösterilmiş.

İşte yazının o kısmı:
@destere @Çiğdem- @takas @Yakamoz-Asi @OzaN @pompy @mrt-06 @yatutarsa @Bully @HachiKo @xBUGRAx @Fks14 @denizz19 @dizi kolik @primavera @beyazsoy @yakup09 @Arslan Bey

@pompy reyiz bunları aylar öncesinden diyordu.

Saçma bir yazı olmuş.

Son düzenleme:
Erler Film'le MHP arasında bir bağlantı var o zaman?

Yedi Güzel adam ne alaka? Edebiyat dizisi.Chp seçmeni edebiyat sevmez mi demek istemiş ne demiş anlamadım.

Arka Sokaklar nasıl MHP?

Komik bir değerlendirme olmuş. KVP ve Kızılelma haricinde diğerlerine kesin şu diye bir şey söylemek mümkün değil bence.

Saçma bir yazı olmuş. Yazıya dizileri de katayım belki ilgi çeker mantığıyla yazılmış.

gerçekten çok saçma olmuş , ne yazarsam inanırlar mantığıyla yazmış

chp için yaprak dökümü demiş , yaprak dökümünü tüm türkiye izliyordu nerdeyse , sen neyden bahsediyorsun ?

Sallamış tek kurtlar vadisi ile dediği son zamanlarda doğru o kadar

Sent from my E3 using Tapatalk

arka sokakların MHP dizisi olması ilginç ben öyle bir durum sezemedim, yalan dünyanın chp dizisi olmasıda şaçma olmuş yalan dünya chp den daha sosyal demokrat

vadi zaten kendini kaybetti ak parti çizgisinde ilerliyor polatın kediciklerden bahsettiği açıklamadan belliydi nerelere işin gideceği

kızıl elma konusunda fikrim yok izlemiyorum trt de dizi

teyy teyy teyy

parlak oğlan kendini sıka sıka konuşuyor hedef güya başbakanmış birde dombıra gazı iyiki izlemiyormuşum bu trt oldum olası kim iktidardaysa onun çanak yalayıcısı oldu

nerde dünyadaki BBC ve benzeri bağımsız devlet kanalları nerde bizim güdümlü gaz tenekesi trt ?

tam @beyazsoy luk diziymiş tepe tepe kullansın

hayatımda gördüğüm en saçma yazı

Vay be bbc tarafsız cnnt de tarafsızdir ))) devlet kanalları her zaman devlet partsini doğal olarak devlet politakisini savunur dünyanın neresine gidersen git durum böyle

Kızıl elma akp propogandasi yapmıyor. zaten senaristi daha önce kanal 7 de çalışmış dindar ama mhp kokenlidir adı üstünde dizinin kizilelmanin ne olduğunu bilmeden sallıyor herkes ))))