Diziler Kendi Sistemini Kurdular

Harbiden merak ettim
Hangi kanal da nerede yayınlanacak?

çok fazla zorladın emreyi konuyu terkedecek şimdi ?

olduki bir ABD lafı çıktı şeyinden yani kaleminden
)

ABD nin tenha yerlerinde yayınlanacakmış kızılderililer seviyor türk dizilerini? mesela missisipisisi yöresi kızılderilileri çalıkuşu gibi sekerek dolaşırmış onlar kesin izler

my satıldı haberini açtık uyuyon mu sen

işte normal seyirciler için gerekli diğerleri de

ben anormalmiyim herkesin baktığı yerlere bakıyorum belki dahada derine hatta

Güzel yazı olmuş

yorumu çok kısa kesiyorsun okumamız çabuk bitiyor kendimizi boşlukta hissediyoruz

Ben az önce ne yediğimi unuttuyorum😕 Hatırlatma yapıcağina link atsaydın ya
bulamıyom şimdi

derin
intikamdaki derin mi?

ABD'de bizden dizi yayınlanacaksa Kurt Seyid olur
Adam yakışıklı kız avrupai güzelliğe sahip tam bi dönem havası, zaten ay yapım iyice ABD yapımcılariyla içli dişli oldu X Ben bi engel göremiyorum artık

Kısa konuşmayı seviyorum

Konuyu bulmuşssun zahmetine sağlıkta
Kanal??? 3 satırlık yazıyı ben Kenan erçetingözün sitesinde de okudum seninki geniştir diye sordum

farahın dizisini sabırsızlıkla bekliyoruz onlar kadar rahat bir dizi çevirmemiz için şu sansür olayının kalkması lazım her dizinin n büyük düşmanı sansür onlarda ise senaristler oyuncular yönetmenler özgürce takılıyorlar kafalarına göre bizde sansür devlet politikası ondan önce ise insanlarımızın beynine yerleşmiş artık oto sansür
tamamen özgür bıraksalar bizim insanları 10 yıl kendilerini aşamazlar kafaya yerleşmiş bir kere

Evet sansur bizde senaryoyu da kısıtlıyor, karakter dağilimlarini da azaltıyor. 10 sene önceki TV sansür anlayişimiz ile şimdiki senaryo kalitesi/çeim kalitesi birleşseydi zaten şuan ABD'ye bişeyler satardik

o kadarını da sen araştır
ispanyolca yayın yapan bir kanal işte
Ole Olaa!!! Kanalıymış

.ss

Fatmagül ün suçu ne? de
Aşk ı Memnu izleri var

Fragmanlarda

eline sağlık çok güzel yazı olmuş
bu arada karadayının tanıtımı çok iyi