Ben az önce ne yediğimi unuttuyorum😕 Hatırlatma yapıcağina link atsaydın ya5kanaldan biri değil merak etme
hatta sen konusuna yorumyapmıştun balık beyin
Ben az önce ne yediğimi unuttuyorum😕 Hatırlatma yapıcağina link atsaydın ya5kanaldan biri değil merak etme
hatta sen konusuna yorumyapmıştun balık beyin
Harbiden merak ettim Hangi kanal da nerede yayınlanacak?
my satıldı haberini açtık uyuyon mu sen
işte normal seyirciler için gerekli diğerleri de
Güzel yazı olmuş
bulamıyom şimdiBen az önce ne yediğimi unuttuyorum😕 Hatırlatma yapıcağina link atsaydın ya
derin intikamdaki derin mi?çok fazla zorladın emreyi konuyu terkedecek şimdi ?
olduki bir ABD lafı çıktı şeyinden yani kaleminden )
ABD nin tenha yerlerinde yayınlanacakmış kızılderililer seviyor türk dizilerini? mesela missisipisisi yöresi kızılderilileri çalıkuşu gibi sekerek dolaşırmış onlar kesin izler
ben anormalmiyim herkesin baktığı yerlere bakıyorum belki dahada derine hatta
yorumu çok kısa kesiyorsun okumamız çabuk bitiyor kendimizi boşlukta hissediyoruz
ABD'de bizden dizi yayınlanacaksa Kurt Seyid olur Adam yakışıklı kız avrupai güzelliğe sahip tam bi dönem havası, zaten ay yapım iyice ABD yapımcılariyla içli dişli oldu X Ben bi engel göremiyorum artıkçok fazla zorladın emreyi konuyu terkedecek şimdi ?
ABD nin tenha yerlerinde yayınlanacakmış kızılderililer seviyor türk dizilerini? mesela missisipisisi yöresi kızılderilileri çalıkuşu gibi sekerek dolaşırmış onlar kesin izler
https://fav10.net/forum/threads/muhteşem-yüzyıl-abdde-yayına-giriyor.200646/page-2ABD'de bizden dizi yayınlanacaksa Kurt Seyid olur Adam yakışıklı kız avrupai güzelliğe sahip tam bi dönem havası, zaten ay yapım iyice ABD yapımcılariyla içli dişli oldu X Ben bi engel göremiyorum artık
o derinle işim yokbulamıyom şimdi
derin intikamdaki derin mi?
Kısa konuşmayı seviyorumçok fazla zorladın emreyi konuyu terkedecek şimdi ?
yorumu çok kısa kesiyorsun okumamız çabuk bitiyor kendimizi boşlukta hissediyoruz
ABD'de bizden dizi yayınlanacaksa Kurt Seyid olur Adam yakışıklı kız avrupai güzelliğe sahip tam bi dönem havası, zaten ay yapım iyice ABD yapımcılariyla içli dişli oldu X Ben bi engel göremiyorum artık
o kadarını da sen araştır ispanyolca yayın yapan bir kanal işteKonuyu bulmuşssun zahmetine sağlıkta Kanal??? 3 satırlık yazıyı ben Kenan erçetingözün sitesinde de okudum seninki geniştir diye sordum
Evet sansur bizde senaryoyu da kısıtlıyor, karakter dağilimlarini da azaltıyor. 10 sene önceki TV sansür anlayişimiz ile şimdiki senaryo kalitesi/çeim kalitesi birleşseydi zaten şuan ABD'ye bişeyler satardikfarahın dizisini sabırsızlıkla bekliyoruz onlar kadar rahat bir dizi çevirmemiz için şu sansür olayının kalkması lazım her dizinin n büyük düşmanı sansür onlarda ise senaristler oyuncular yönetmenler özgürce takılıyorlar kafalarına göre bizde sansür devlet politikası ondan önce ise insanlarımızın beynine yerleşmiş artık oto sansür tamamen özgür bıraksalar bizim insanları 10 yıl kendilerini aşamazlar kafaya yerleşmiş bir kere
Ole Olaa!!! Kanalıymışo kadarını da sen araştır ispanyolca yayın yapan bir kanal işte
.ssEvet sansur bizde senaryoyu da kısıtlıyor, karakter dağilimlarini da azaltıyor. 10 sene önceki TV sansür anlayişimiz ile şimdiki senaryo kalitesi/çeim kalitesi birleşseydi zaten şuan ABD'ye bişeyler satardik
Ole Olaa!!! Kanalıymış
fark-ı ezel-binbir gece-my-asi olmuşFark-ı Karadayı