Diziler Kendi Sistemini Kurdular

Harbiden merak ettim(b) Hangi kanal da nerede yayınlanacak?

çok fazla zorladın emreyi konuyu terkedecek şimdi ?:)

olduki bir ABD lafı çıktı şeyinden yani kaleminden :))

ABD nin tenha yerlerinde yayınlanacakmış kızılderililer seviyor türk dizilerini? mesela missisipisisi yöresi kızılderilileri çalıkuşu gibi sekerek dolaşırmış onlar kesin izler :)

my satıldı haberini açtık uyuyon mu sen :bağır:

işte normal seyirciler için gerekli diğerleri de:A

ben anormalmiyim herkesin baktığı yerlere bakıyorum belki dahada derine hatta :)

Güzel yazı olmuş :)

yorumu çok kısa kesiyorsun okumamız çabuk bitiyor kendimizi boşlukta hissediyoruz :)

Ben az önce ne yediğimi unuttuyorum😕 Hatırlatma yapıcağina link atsaydın ya:bağır:
bulamıyom şimdi :(

ABD nin tenha yerlerinde yayınlanacakmış kızılderililer seviyor türk dizilerini? mesela missisipisisi yöresi kızılderilileri çalıkuşu gibi sekerek dolaşırmış onlar kesin izler :)

ben anormalmiyim herkesin baktığı yerlere bakıyorum belki dahada derine hatta :)

yorumu çok kısa kesiyorsun okumamız çabuk bitiyor kendimizi boşlukta hissediyoruz :)
derin(b) intikamdaki derin mi?

ABD'de bizden dizi yayınlanacaksa Kurt Seyid olur:X Adam yakışıklı kız avrupai güzelliğe sahip tam bi dönem havası, zaten ay yapım iyice ABD yapımcılariyla içli dişli oldu X Ben bi engel göremiyorum artık:X

Kısa konuşmayı seviyorum :X

Konuyu bulmuşssun zahmetine sağlıkta:X Kanal??? 3 satırlık yazıyı ben Kenan erçetingözün sitesinde de okudum seninki geniştir diye sordum:F

ABD'de bizden dizi yayınlanacaksa Kurt Seyid olur:X Adam yakışıklı kız avrupai güzelliğe sahip tam bi dönem havası, zaten ay yapım iyice ABD yapımcılariyla içli dişli oldu X Ben bi engel göremiyorum artık:X

farahın dizisini sabırsızlıkla bekliyoruz onlar kadar rahat bir dizi çevirmemiz için şu sansür olayının kalkması lazım her dizinin n büyük düşmanı sansür onlarda ise senaristler oyuncular yönetmenler özgürce takılıyorlar kafalarına göre bizde sansür devlet politikası ondan önce ise insanlarımızın beynine yerleşmiş artık oto sansür :) tamamen özgür bıraksalar bizim insanları 10 yıl kendilerini aşamazlar kafaya yerleşmiş bir kere :)

farahın dizisini sabırsızlıkla bekliyoruz onlar kadar rahat bir dizi çevirmemiz için şu sansür olayının kalkması lazım her dizinin n büyük düşmanı sansür onlarda ise senaristler oyuncular yönetmenler özgürce takılıyorlar kafalarına göre bizde sansür devlet politikası ondan önce ise insanlarımızın beynine yerleşmiş artık oto sansür :) tamamen özgür bıraksalar bizim insanları 10 yıl kendilerini aşamazlar kafaya yerleşmiş bir kere :)
Evet sansur bizde senaryoyu da kısıtlıyor, karakter dağilimlarini da azaltıyor. 10 sene önceki TV sansür anlayişimiz ile şimdiki senaryo kalitesi/çeim kalitesi birleşseydi zaten şuan ABD'ye bişeyler satardik:)

o kadarını da sen araştır :bağır: ispanyolca yayın yapan bir kanal işte:F
Ole Olaa!!! Kanalıymış:F:F

Fatmagül ün suçu ne? de
Aşk ı Memnu izleri var:)
Fragmanlarda

eline sağlık çok güzel yazı olmuş :) bu arada karadayının tanıtımı çok iyi