Dizi Ve Filmlerde Müzik Olmasa Nasıl Karşılardınız?

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
Dizi ve filmlerin olmazsa olması müzikleridir hatta bazı diziler için müzikleri için bile bakılır denir
peki dizi ve filmlerde hiç müzik kullanılmasaydı eğer nasıl olurdu görüşlerinizi bekliyorum 🙂🙂

kendi fikrimi söylemek gerekirse eğer hiç çekilmezdi vlla diziler müziksiz sadece konuşmalar şeklinde geçerek düşünüyorumda tiyatro gibi hava olusurdu galiba

No Country For Old Men benim beğenmediğim bir filmdir ama mesela müziksiz bir şekilde gerilimi çok iyi yakalamıştır.Bence müzik kullanılsa o gerilim o kadar iyi verilemezdi diye düşünüyorum.Yani demek istediğim filmdeki havaya bağlı olarak müziği değerlendirmek gerek diye düşünüyorum.Eğer filmin havasına uymayacaksa müzik olmasın.

@Çiğdem- bn oyuncu olsam oynadigim sahnelerde arkaya muzik isterdim çünkü bazen muzik insani aglatabiliyor havaya sokuyor

@Çiğdem- bn oyuncu olsam oynadigim sahnelerde arkaya muzik isterdim çünkü bazen muzik insani aglatabiliyor havaya sokuyor
zaten oyuncuya özel müzikte yağılıyor sadece o oyuncu çıkınca çalıyorlar ona özel🙂🙂
müziksiz tabikide olmazda ben ya olursa diye yanı orayı kurcalamak istedim braz

zaten oyuncuya özel müzikte yağılıyor sadece o oyuncu çıkınca çalıyorlar ona özel🙂🙂
müziksiz tabikide olmazda ben ya olursa diye yanı orayı kurcalamak istedim braz
Ama oynarken muzik calmiyor sonradan ekliyolar müziği ben oynarken muzik isterdim