Rica ederim yardımcı olduysak bizi mutlu etmiştir bu ama bu senin başarındıSahne seçimlerinde yardımları için Zeynep ve @turkuazz a da teşekkürler. Özellikle Zeynep sona kadar yardım etti. Başarıda büyük bir paya sahip kendisi.
Rica ederim yardımcı olduysak bizi mutlu etmiştir bu ama bu senin başarındıSahne seçimlerinde yardımları için Zeynep ve @turkuazz a da teşekkürler. Özellikle Zeynep sona kadar yardım etti. Başarıda büyük bir paya sahip kendisi.
Çok teşekkürler sağol@turkuazz tebrik ederim mehmetcim kaandan sonra güzel yönettin ikinizide tebrikler
@S.G.A.T. sende çok güzel yarıştın Suskunlar gerçekten unutulmaz bir diziydi kısa sahnelerle olsa bize aynı heyecanı yaşattın teşekkür ederim Serhan başka yarışmalarda
görüşmek üzere
@Aserat Eraycım başarılı ve eğlenceli bir şekilde sunduğun için takip etmeside eğlenceli oldu emeğine sağlık 5.sezonda görüşmek üzere
Çok teşekkürler saol Bu başarı onun aslında Kaan yarışmayı kazandı ilk açıklamamda da bunu söyledim.@Bully ulaşırsan ona selamlarımı iletirsin umarım@S.G.A.T. bana uymayan bir diziydi ama başarını görmezden gelemem içerde olmasa şampiyon olurmuşsun tebrikler 2.cilikte bir başarıdır
@turkuazz kaan sayesinde sonunda desteklediğim birşey ile yarışmış oldun şampiyonluğu hak ettin kaana bildireyim şampiyon olduğunuda sevinsin onunda yarı yarıya payı var
emeklerine sağlık @Aserat
Çok teşekkürler saol yarışmada desteklerin için ayrıca sana teşekkürlerimi sunuyorumTebrikler @turkuazz.
Sana da tebrikler. Suskunlar en sevdiğim dizilerden biri, her yönüyle farklı ve kaliteli bir işti bana göre. Özellikle ilk sezonu. Yıllar önce bitmiş olmasına rağmen hala unutulmadığını bu yarışmada bizlere gösterdi, senin sayende. @S.G.A.T.
Geçmiş olsun, ellerine ve emeklerine sağlık. @Aserat
kutluyor oda seni cnm en favori dizidede içerdeyi şampiyon yapın diyor yaparızÇok teşekkürler saol Bu başarı onun aslında Kaan yarışmayı kazandı ilk açıklamamda da bunu söyledim.@Bully ulaşırsan ona selamlarımı iletirsin umarım
Teşekkürler mesajını ilettiğin için saolkutluyor oda seni cnm en favori dizidede içerdeyi şampiyon yapın diyor yaparız
@mrt-06
Çok teşekkürler saol yarışmada desteklerin için ayrıca sana teşekkürlerimi sunuyorum
çok teşekkürler sayın Ceomuz
Çok teşekkürler saolTebrik ederim @Bully @turkuazz bence en başından belliydi İçerde'nin birinci olacağı ama siz de iyi temsil ettiniz.
Seni de tebrik ediyorum @S.G.A.T. gerçekten zoru başarıp dediğin gibi yıllar önce yayınlanmış bir diziyi finale taşıdın hem de bu senenin en çok konuşulan dizisine rakip oldun, büyük başarı.