Geçtiğimiz yaz @batuhankaralar'ın "Dizi Dizi Fav10" olarak başlattığı, sonra benim tarafımdan "Dizi Savaşları" olarak devam ettirilen, ancak hesapta olmayan sorunlar nedeniyle final olmadan son bulmak zorunda kalan yarışma 2. sezonuyla geri dönüyor. Bu sefer kısmet olursa tamamlayacağım, ama kışa sarkmaması için sadece 10 yarışmacı alacağım.
Bundan sonra 'Dizi Savaşları' adıyla ve E Yapım'ın yapımcılığında yoluna devam edecek olan yarışmanın kuralları ise şöyle:
--> Sahne gönderiminde süre sınırı bulunmamaktadır.
--> İlk sezonda katılmış olanlar bir daha aynı diziyle yarışamazlar.
--> Ayarlanan sahneler YouTube'dan seçilip linki ve süre aralığı bana özel mesajla gönderilecektir.
--> Haftanın birincisi büyük final için +3 puan, ikinci +2, üçüncü ise +1 puan alacaktır.
--> Sahnesini zamanında göndermeyen üye, bir önceki haftanın sahnesiyle katılacak ve haftaya -20 puanla başlayacaktır.
--> Oyunu zamanında göndermeyen yarışmacı haftaya -10 puandan başlayacaktır.
YARIŞMACILAR
Katılımlarınızı bekliyoruz.
Bundan sonra 'Dizi Savaşları' adıyla ve E Yapım'ın yapımcılığında yoluna devam edecek olan yarışmanın kuralları ise şöyle:
--> Sahne gönderiminde süre sınırı bulunmamaktadır.
--> İlk sezonda katılmış olanlar bir daha aynı diziyle yarışamazlar.
--> Ayarlanan sahneler YouTube'dan seçilip linki ve süre aralığı bana özel mesajla gönderilecektir.
--> Haftanın birincisi büyük final için +3 puan, ikinci +2, üçüncü ise +1 puan alacaktır.
--> Sahnesini zamanında göndermeyen üye, bir önceki haftanın sahnesiyle katılacak ve haftaya -20 puanla başlayacaktır.
--> Oyunu zamanında göndermeyen yarışmacı haftaya -10 puandan başlayacaktır.
YARIŞMACILAR
- @MayısKralı - Kırgın Çiçekler
- @batuhankaralar - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
- @MEnes - Leyla ile Mecnun
- @denizz19 - Benim Adım Gültepe
- @Bully - Kuzey Güney
- @ozgur2113 - Muhteşem Yüzyıl: Kösem
- @vadikızı - Kara Para Aşk
- @turkuazz - Medcezir
- @Billy Kane - Arka Sıradakiler
- @Çiğdem- - Geniş Aile
Katılımlarınızı bekliyoruz.
@sokak sanati @denizz19 @EFE UYSAL @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @ozgur2113 @Bully @mrt-06 @Harunnn60 @-potterhead- @Yiğitt @Felon @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @cookies @soo @Ahmad @Tzira @eskici @Reytinger @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @gözlemci @turkuazz @OzaN @EnveR @yigit_00 @MayısKralı @hayret bi şey @GunesinOglu @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @Billy Kane @S.G.A.T. @MEnes
Son düzenleme: