Teşekkür ederim kardeşim sen de iyi yarıştın Kuzey Güney kayasına çarpmasan şampiyon olabilirmişsin belki.
Yeni sezonda Feriha ile başarılar artık sana ben de jüri olarak destek veririm artık sana.
Teşekkür ederim kardeşim sen de iyi yarıştın Kuzey Güney kayasına çarpmasan şampiyon olabilirmişsin belki.
Kuzey Güney aslında Kaya sayılmazdı benim için 8 bölümlük bir diziye siz çarptınız benceTeşekkür ederim kardeşim sen de iyi yarıştın Kuzey Güney kayasına çarpmasan şampiyon olabilirmişsin belki.
Yeni sezonda Feriha ile başarılar artık sana ben de jüri olarak destek veririm artık sana.
Amacima da ulasmisim sanirimSus bir de cevap veriyor seni afacı seni. Iyy zaten bu ara çenen açıldı okullar açılsa da sussanBeni kızdıramazsın efendim alırsın ağzının payını böyle.
Seni Allah affetsinAmacima da ulasmisim sanirimneyse affet beni de barisalim artik
8 bölüm sömürünü geçtiğin rakiplerine yap bana sökmez +250 puan fark atmışım sana.Kuzey Güney aslında Kaya sayılmazdı benim için 8 bölümlük bir diziye siz çarptınız bence
Ben seni kazanmış saymıyorum ki hatta bu yarışmada kaybeden sensin çünkü tek sahneyle finale kadar yarıştın8 bölüm sömürünü geçtiğin rakiplerine yap bana sökmez +250 puan fark atmışım sana.
1.sezon SILA 2.sezon Hande Yener 3.sezon SILANönönö 2 sezon kazandın
İşte o da senin çekememezliğinBen seni kazanmış saymıyorum ki hatta bu yarışmada kaybeden sensin çünkü tek sahneyle finale kadar yarıştın
Suna bak ya nagihan gibi kendini sampiyon ilan ettiSeni Allah affetsinBenim Adım Gültepe 8 bölümle bu yarışmanın 1.sidir net.
Evet işte halkta izlediği diziye bakıyorİşte o da senin çekememezliğin
Hani sen jüriler sahneye bakmıyor Kuzey Güney'e oy veriyor diyordun ya finalde halk da oy kullandı işte büyük çoğunluğu da Kuzey Güney'e destek atmış bu da senin tezini çürütüyor.
Ben şampiyonum tabi siz kendinizi kandırın durunSuna bak ya nagihan gibi kendini sampiyon ilan etti@Bully
Ay Yapım'ın şuan yayında hangi dizisi var la unuttum bi hatırlatır mısın esamesi okunan var mıTebrikler @Bully
Ay yapım ceo'su olarak dizimize bu kadar ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederimTarihi bir farkla başarıya ulaşilmiş
Deniz de Nagihan gibi çirkeftir zaten bilirsin.Suna bak ya nagihan gibi kendini sampiyon ilan etti@Bully
1.sezon SILA 2.sezon Hande Yener 3.sezon SILA
Her ne zıkkımsa işte sonuçta 1.yimO benim albümüm
Arkamdan konuşan herkese haddini bildirdim kendimle gurur duyuyorumDeniz de Nagihan gibi çirkeftir zaten bilirsin.Kendi haline bırakalım gitsin aga.
Ben şampiyonum tabi siz kendinizi kandırın durun
Ay Yapım'ın şuan yayında hangi dizisi var la unuttum bi hatırlatır mısın esamesi okunan var mı
Aynen hala ısrar ediyor yapacak bir sey yokDeniz de Nagihan gibi çirkeftir zaten bilirsin.Kendi haline bırakalım gitsin aga.
Kuzey Güney'i herkes bağrına basmış demek ki çatla.Evet işte halkta izlediği diziye bakıyorAyrıca benim zaten kazanamayacağım belliydi final puanlarınla bile geçerdin
Totalde Pis Yedili geçiyordu ama en önemli grubun da total olduğunu hesaba katarsak aslında kötü diziymiş diyebiliriz.Kuzey Güney'i herkes bağrına basmış demek ki çatla.Zamanında Muhteşem Yüzyıl'ın karşısında yayınlanması şanssızlık oldu işte yoksa çok daha iyi reytingleri hak ediyordu bu konuya niye girdim bilmiyorum ama.
Teşekkürler sayın CEO'm sizlere layık olmaya çabalıyoruz.Tebrikler @Bully
Ay yapım ceo'su olarak dizimize bu kadar ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederimTarihi bir farkla başarıya ulaşilmiş
Böyle saçma tez görmedim bu konuda daha fazla duramam artık.Totalde Pis Yedili geçiyordu ama en önemli grubun da total olduğunu hesaba katarsak aslında kötü diziymiş diyebiliriz.Çok yaşa Deniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?