Dizi Savaşları - BÜYÜK FİNAL Sonuçları

Bakalım bu akşam "Şampiyon" sıfatıyla kimin konusu açılacak? Malum dizinin mi, yoksa Gültepe'nin mi? Sadece önümüzdeki yarım saat boyunca konudan ayrılmayıp takipte kalın.

Bakalım bu akşam "Şampiyon" sıfatıyla kimin konusu açılacak? Malum dizinin mi, yoksa Gültepe'nin mi? Sadece önümüzdeki yarım saat boyunca konudan ayrılmayıp takipte kalın.
Pise bakın hele sensin malum dizi. ss Zaten seni kim sunucu yaptıysa bu taraflılıkla. ss

Sıra gelecek sezonda Kara Sevda ile şansını arayacak olan @turkuazz'da.

8 - Malum dizi

Pise bakın hele sensin malum dizi. ss Zaten seni kim sunucu yaptıysa bu taraflılıkla. ss
Herkes Kuzey Güney adını duymaktan o kadar sıkıldı ki, bu yüzden böyle kullanacağım artık. Alınmaca, gücenmece yok.

Ama forumun büyük çoğunluğu seninle aynı düşüncede olmadı maalesef.
Bu da yalnızca benim düşüncem değil sezon finalinin en çok beğenilen sahnesi hala sosyal medyada paylaşıyor insanlar, Youtube'a bak da izlenmesini gör

Ay neyse sana laf yetiştirip konuyu coşturmayacam banane senin hitinden
En son ben olduğumda 1 hafta sonra elendim.ss

Keşke @batuhankaralar devam etseydi o hiç taraflı değildi
Üstelik onda daha çok rekabet vardı ben Karadayı sen de Poyraz'la yarışıyordun.ss
He valla sahnelerimiz yarım kaldı resmen. ss

Deniz'in de Parmaklıklar Ardında'sı vardı üçümüz arasında çekişme büyüktü bu sezon bana rakip bile çıkmadı

Neyse yeni sezonda yokum zaten alsın yarışmasını başına çalsın

boşa heyecan yaptırma saftirik

bu arada yakup(yakup muydu o?unuttum,neyse) olsa daha iyi yarışıp bully püskürtüldü

Keşke @batuhankaralar devam etseydi o hiç taraflı değildi
Üstelik onda daha çok rekabet vardı ben Karadayı sen de Poyraz'la yarışıyordun.ss
Belki müsait olduğum bir zamanda o sezonu da nihayete kavuşturacak bir şeyler yaparız, hemen atarlanmayın.