Teklif senden gelince tedirgin oldum@Forumdash ahlaksız teklif olur mu her genç erkek ve kızın başına gelir böyle şeyler
Teklif senden gelince tedirgin oldum@Forumdash ahlaksız teklif olur mu her genç erkek ve kızın başına gelir böyle şeyler
köfteci sahnenden sonrakileri hiç anlayamıyorumki ben ayoll ilk sahneni sevmiştim sadeceSen BAG'ye düşük verirken tövbe dedin mi tamam tamam o zaman en az 1 kilosunda kurt çıksın
Reklamımı her zaman iyi yaparım
Ağlamak yoooook gülmek var diyon yaniKomik gelmedi sahnen bana demek ki güldür beni menesOkumam desen de zorla okuturum ben diğer yapımcılara benzemem ben
Valla o kadar iyi komik sahnelerle geldim gülmedin. Bu sahne de en komiklerinden biri yine olmadı.Sen BAG'ye düşük verirken tövbe dedin mi tamam tamam o zaman en az 1 kilosunda kurt çıksın
Reklamımı her zaman iyi yaparım
Ağlamak yoooook gülmek var diyon yaniKomik gelmedi sahnen bana demek ki güldür beni menesOkumam desen de zorla okuturum ben diğer yapımcılara benzemem ben
Aynen tam senlik dizi izlememen büyük eksiklik olmuş gerçi hala geç kalmış sayılmazsın işin gücün yok zaten netten izleaksiyon seven birisi olarak her hafta aksiyon sahneleri buluyorum kuzey güney izlememiştim zamanında aslında benlik diziymiş
Neyim varmış Gül gibi delikanlıyımTeklif senden gelince tedirgin oldum
Köfteciler kovalasın seni.köfteci sahnenden sonrakileri hiç anlayamıyorumki ben ayoll ilk sahneni sevmiştim sadece
Mizah anlayışımı çözmeniz mümkün değil mesela size çok gülüyorumValla o kadar iyi komik sahnelerle geldim gülmedin. Bu sahne de en komiklerinden biri yine olmadı.Sana diyecek tek söz Allah mizah anlayışı versin.
1.bölümüne her dizinin şans veririm okurum elbet bi ara.
Şaka dimi bu oylar? Emre'nin bana yüksek vermesi ihtimal dışıSON 2 OY!
Sansasyonun olduğu yerde @xemrexxx biter, karşınızda onun puanları var.
8 - Benim Adım Gültepe
6 - Kuzey Güney
4 - Leyla ile Mecnun
2 - Kırgın Çiçekler
Neyim varmış Gül gibi delikanlıyım
Köfteciler kovalasın seni.
Mizah anlayışımı çözmeniz mümkün değil mesela size çok gülüyorum
Şaka dimi bu oylar? Emre'nin bana yüksek vermesi ihtimal dışı
Yokluktayım bu aralar sana sardımKorkutuyorsun
Ben elenmem.Son oy öncesi heyecan dorukta. Sizce elenen isim kim olacak? Tahminlerinizi bekliyoruz.
@Bully @denizz19 @MayısKralı @MEnes @Forumdash @ozgur2113
Kırgın ve gültepe elensin deSon oy öncesi heyecan dorukta. Sizce elenen isim kim olacak? Tahminlerinizi bekliyoruz.
@Bully @denizz19 @MayısKralı @MEnes @Forumdash @ozgur2113
Şunun şurasında iki hafta kaldı, sonra 3. sezona kadar ara vereceğiz işte.Ben bu yarışmadan sıkıldım artık. Kuzey Güney hangi sahneyle gelirse gelsin 1.oluyor. Bu haftaki sahnem muazzamdı 1.olmalıydım ama hep aynı kişiler Kuzeye yüksek veriyor bu sebeple 1.olamıyorum.
Yani ilk günden son güne hep kuzey güney 1.oldu yani bizim hiç mi güzel sahnemiz yok o kadar sağlam sahneler atıyoruz ama yine o birinci oluyor.@MayısKralı da totem yapmak için sonuçları takip etmemişti, ama bu elenmesine yol açtı. Bu yüzden dersini aldığını ve gelecek seferlerde konuları yorum yağmuruna tutacağını umuyorum.
Şunun şurasında iki hafta kaldı, sonra 3. sezona kadar ara vereceğiz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?