Dizi Savaşları - 7. Hafta Sonuçları | Çeyrek Final

köfteci sahnenden sonrakileri hiç anlayamıyorumki ben ayoll ilk sahneni sevmiştim sadece

Valla o kadar iyi komik sahnelerle geldim gülmedin. Bu sahne de en komiklerinden biri yine olmadı.
Sana diyecek tek söz Allah mizah anlayışı versin.

1.bölümüne her dizinin şans veririm okurum elbet bi ara.

SON 2 OY!

Sansasyonun olduğu yerde @xemrexxx biter, karşınızda onun puanları var.

8 - Benim Adım Gültepe
6 - Kuzey Güney
4 - Leyla ile Mecnun
2 - Kırgın Çiçekler

aksiyon seven birisi olarak her hafta aksiyon sahneleri buluyorum kuzey güney izlememiştim zamanında aslında benlik diziymiş
Aynen tam senlik dizi izlememen büyük eksiklik olmuş gerçi hala geç kalmış sayılmazsın işin gücün yok zaten netten izle

Teklif senden gelince tedirgin oldum
Neyim varmış Gül gibi delikanlıyım

köfteci sahnenden sonrakileri hiç anlayamıyorumki ben ayoll ilk sahneni sevmiştim sadece
Köfteciler kovalasın seni.

Valla o kadar iyi komik sahnelerle geldim gülmedin. Bu sahne de en komiklerinden biri yine olmadı.
Sana diyecek tek söz Allah mizah anlayışı versin.

1.bölümüne her dizinin şans veririm okurum elbet bi ara.
Mizah anlayışımı çözmeniz mümkün değil mesela size çok gülüyorum

SON 2 OY!

Sansasyonun olduğu yerde @xemrexxx biter, karşınızda onun puanları var.

8 - Benim Adım Gültepe
6 - Kuzey Güney
4 - Leyla ile Mecnun
2 - Kırgın Çiçekler
Şaka dimi bu oylar? Emre'nin bana yüksek vermesi ihtimal dışı

REKLAM ZAMANI!

1 Ağustos'taki 3. sezon başvuruları için bu adrese girebilirsiniz, 5 kişilik kontenjan kaldı.

Hangimiz Sevmedik, (7/24 yayınlanan darbe haberleri biterse) yeni bölümüyle Cuma 20.00'de TRT 1'de!

Hayat Sevince Güzel, yeni bölümüyle yarın 20.00'de FOX'ta!

Seviyor Sevmiyor, yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de ATV'de!

Anlaşılan tahmin yok, ben de daha fazla uzatmayıp meseleye noktayı koyacak olan @Harunnn60'ın puanlarını sizlerle paylaşıyorum. Sonuçlar birazdan.

8 - Kuzey Güney
6 - Kırgın Çiçekler
4 - Benim Adım Gültepe
2 - Leyla ile Mecnun

Puan durumu konuya eklendi. Birincinin kim olduğunu zaten biliyorsunuz, ama aramıza veda ederek yarı finale yükselemeyen isim Kırgın Çiçekler ile @MayısKralı oldu; kendisi gelecek haftadan itibaren jüri üyesi olarak yola devam edecek.

Yarı finale çıkanlar:
@Bully @denizz19 @MayısKralı @MEnes @destere @xemrexxx @Forumdash @Çiğdem- @vadikızı @ozgur2113 @turkuazz @batuhankaralar @Harunnn60 @MasacRE- @Mr.At @Billy Kane

@Harunnn60 harikasın teşekkürler.

Tamdan aşağısı yakışmazdı zaten sana.

Ben bu yarışmadan sıkıldım artık. Kuzey Güney hangi sahneyle gelirse gelsin 1.oluyor. Bu haftaki sahnem muazzamdı 1.olmalıydım ama hep aynı kişiler Kuzeye yüksek veriyor bu sebeple 1.olamıyorum.

@MayısKralı da totem yapmak için sonuçları takip etmemişti, ama bu elenmesine yol açtı. Bu yüzden dersini aldığını ve gelecek seferlerde konuları yorum yağmuruna tutacağını umuyorum.

Ben bu yarışmadan sıkıldım artık. Kuzey Güney hangi sahneyle gelirse gelsin 1.oluyor. Bu haftaki sahnem muazzamdı 1.olmalıydım ama hep aynı kişiler Kuzeye yüksek veriyor bu sebeple 1.olamıyorum.
Şunun şurasında iki hafta kaldı, sonra 3. sezona kadar ara vereceğiz işte.

Yani ilk günden son güne hep kuzey güney 1.oldu yani bizim hiç mi güzel sahnemiz yok o kadar sağlam sahneler atıyoruz ama yine o birinci oluyor.
Artık duygu sömğrüsü yaparak oy toplayayım diyorum

Bir kez daha zirvedeyiz, destekleyen herkese teşekkürler.

Kırgınlar elenmiş ne kadar üzüldüm anlatamam geçmiş olsun @MayısKralı

@MEnes doğru zamanda doğru sahneyi kullanarak yarı finale sıçradın tebrikler hadi iyisin