Dizi Savaşları - 7. Hafta Sonuçları | Çeyrek Final

@MEnes Kırgın Çiçekler tam puanıma en layık dizi ondan sonrakilerde zevkime göre sıralıyorum. Kuzey Güney olmasa onun yerine sen otururdun :F Kanın donduysa Lacivert dizisini oku ısıtır :A

@MEnes Kırgın Çiçekler tam puanıma en layık dizi ondan sonrakilerde zevkime göre sıralıyorum. Kuzey Güney olmasa onun yerine sen otururdun :F Kanın donduysa Lacivert dizisini oku ısıtır :A
Bırak ya sıkılmadın mı sürekli ağlama izlemekten. Az gül ruhun güzelleşsin. :A :A Dizine de bakarım bir ara zaman bulursam. :A

Aşk-ı Memnu izlemedin mi?
İzlemez olur muyum ama o ilk sezonda yarışmıştı, Hachiko berbat sahne seçimleriyle mahvetmişti diziyi. ss

Ayrıca risk taşıyan bir dizi, Beren'i gören Vadici jüri ya da yarışmacılar direkt 1'i basar. :F

@Bully'nin verdiği puan karşısındaki tepkim. :A :A
giphy.gif
giphy.gif

Bu arada diğer yüksek verenler komediden anladığınız için de teşekkür ederim. :A @Forumdash, @MayısKralı

@denizz19 ne yaptıysam olmadı sana şu sahneyle bile yüksek puan verdiremedik. Kanımı donduruyorsun. :A
Tabiki de kaç dizi kaldı absürtlükte:F

SON 3 OY!

@MasacRE-'nin puanları:

8 - Leyla ile Mecnun
6 - Kuzey Güney
4 - Benim Adım Gültepe
2 - Kırgın Çiçekler

aa tövbe dee bee haftaya gidiyoruz zaten toplamaya :(
Sen BAG'ye düşük verirken tövbe dedin mi tamam tamam o zaman en az 1 kilosunda kurt çıksın :A

Hala olayı kendi dizisine bağlıyor, sana gerçekten inanamıyorum. :A
Reklamımı her zaman iyi yaparım :A

Bırak ya sıkılmadın mı sürekli ağlama izlemekten. Az gül ruhun güzelleşsin. :A :A Dizine de bakarım bir ara zaman bulursam. :A
Ağlamak yoooook gülmek var diyon yani :A Komik gelmedi sahnen bana demek ki güldür beni menes :A Okumam desen de zorla okuturum ben diğer yapımcılara benzemem ben :F

İzlemez olur muyum ama o ilk sezonda yarışmıştı, Hachiko berbat sahne seçimleriyle mahvetmişti diziyi. ss

Ayrıca risk taşıyan bir dizi, Beren'i gören Vadici jüri ya da yarışmacılar direkt 1'i basar. :F
Hachikonun yarişma hakkını fes ediyorum:F sen yeniden kullan telif hakları sende:F @Aserat

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan