Demek ki yanlış bakıyorsun.Nette videolarına bakıyorum hep yarı çıplaklar
Demek ki yanlış bakıyorsun.Nette videolarına bakıyorum hep yarı çıplaklar
Aşk-ı Memnu izlemedin mi?Valla youtube'ta bolca sahnesi olan bir dizi arıyorum hala.
En kötü ihtimalle Yaprak Dökümü'nü ben alırım.
Aşk-ı Memnu ilk sezonda kullanılmıştı.Aşk-ı Memnu izlemedin mi?
aa tövbe dee bee haftaya gidiyoruz zaten toplamaya@Çiğdem- fındıklarınızın hepsinden kurt çıkar da yiyemezsiniz inşallah.
Hala olayı kendi dizisine bağlıyor, sana gerçekten inanamıyorum.@MEnes Kırgın Çiçekler tam puanıma en layık dizi ondan sonrakilerde zevkime göre sıralıyorum. Kuzey Güney olmasa onun yerine sen otururdun Kanın donduysa Lacivert dizisini oku ısıtır
Bırak ya sıkılmadın mı sürekli ağlama izlemekten. Az gül ruhun güzelleşsin. Dizine de bakarım bir ara zaman bulursam.@MEnes Kırgın Çiçekler tam puanıma en layık dizi ondan sonrakilerde zevkime göre sıralıyorum. Kuzey Güney olmasa onun yerine sen otururdun Kanın donduysa Lacivert dizisini oku ısıtır
İzlemez olur muyum ama o ilk sezonda yarışmıştı, Hachiko berbat sahne seçimleriyle mahvetmişti diziyi. ssAşk-ı Memnu izlemedin mi?
aksiyon seven birisi olarak her hafta aksiyon sahneleri buluyorum kuzey güney izlememiştim zamanında aslında benlik diziymiş
Tabiki de kaç dizi kaldı absürtlükte@Bully'nin verdiği puan karşısındaki tepkim.
Bu arada diğer yüksek verenler komediden anladığınız için de teşekkür ederim. @Forumdash, @MayısKralı
@denizz19 ne yaptıysam olmadı sana şu sahneyle bile yüksek puan verdiremedik. Kanımı donduruyorsun.
Sen BAG'ye düşük verirken tövbe dedin mi tamam tamam o zaman en az 1 kilosunda kurt çıksınaa tövbe dee bee haftaya gidiyoruz zaten toplamaya
Reklamımı her zaman iyi yaparımHala olayı kendi dizisine bağlıyor, sana gerçekten inanamıyorum.
Ağlamak yoooook gülmek var diyon yani Komik gelmedi sahnen bana demek ki güldür beni menes Okumam desen de zorla okuturum ben diğer yapımcılara benzemem benBırak ya sıkılmadın mı sürekli ağlama izlemekten. Az gül ruhun güzelleşsin. Dizine de bakarım bir ara zaman bulursam.
Hachikonun yarişma hakkını fes ediyorum sen yeniden kullan telif hakları sende @Aseratİzlemez olur muyum ama o ilk sezonda yarışmıştı, Hachiko berbat sahne seçimleriyle mahvetmişti diziyi. ss
Ayrıca risk taşıyan bir dizi, Beren'i gören Vadici jüri ya da yarışmacılar direkt 1'i basar.
O zaman @ozgur2113'e haksızlık olur; çünkü o da en başta yeniden Karadayı'yı kullanmak istemiş, ama ben izin vermemiştim.Hachikonun yarişma hakkını fes ediyorum sen yeniden kullan telif hakları sende @Aserat
Bakıyorum da saldırmaya tüm hızınla devam ediyorsun.@MasacRE- Oyların da yorum anlayışın kadar saçma.