Demek ki yanlış bakıyorsun.Nette videolarına bakıyorum hep yarı çıplaklar![]()
Demek ki yanlış bakıyorsun.Nette videolarına bakıyorum hep yarı çıplaklar![]()
Aşk-ı Memnu izlemedin mi?Valla youtube'ta bolca sahnesi olan bir dizi arıyorum hala.
En kötü ihtimalle Yaprak Dökümü'nü ben alırım.![]()
Aşk-ı Memnu ilk sezonda kullanılmıştı.Aşk-ı Memnu izlemedin mi?
aa tövbe dee bee haftaya gidiyoruz zaten toplamaya@Çiğdem- fındıklarınızın hepsinden kurt çıkar da yiyemezsiniz inşallah.
Hala olayı kendi dizisine bağlıyor, sana gerçekten inanamıyorum.@MEnes Kırgın Çiçekler tam puanıma en layık dizi ondan sonrakilerde zevkime göre sıralıyorum. Kuzey Güney olmasa onun yerine sen otururdunKanın donduysa Lacivert dizisini oku ısıtır
![]()
Bırak ya sıkılmadın mı sürekli ağlama izlemekten. Az gül ruhun güzelleşsin.@MEnes Kırgın Çiçekler tam puanıma en layık dizi ondan sonrakilerde zevkime göre sıralıyorum. Kuzey Güney olmasa onun yerine sen otururdunKanın donduysa Lacivert dizisini oku ısıtır
![]()
İzlemez olur muyum ama o ilk sezonda yarışmıştı, Hachiko berbat sahne seçimleriyle mahvetmişti diziyi. ssAşk-ı Memnu izlemedin mi?
aksiyon seven birisi olarak her hafta aksiyon sahneleri buluyorum kuzey güney izlememiştim zamanında aslında benlik diziymiş
Tabiki de kaç dizi kaldı absürtlükte@Bully'nin verdiği puan karşısındaki tepkim.![]()
![]()
![]()
![]()
Bu arada diğer yüksek verenler komediden anladığınız için de teşekkür ederim.@Forumdash, @MayısKralı
@denizz19 ne yaptıysam olmadı sana şu sahneyle bile yüksek puan verdiremedik. Kanımı donduruyorsun.![]()
Sen BAG'ye düşük verirken tövbe dedin mi tamam tamam o zaman en az 1 kilosunda kurt çıksınaa tövbe dee bee haftaya gidiyoruz zaten toplamaya![]()
Reklamımı her zaman iyi yaparımHala olayı kendi dizisine bağlıyor, sana gerçekten inanamıyorum.![]()
Ağlamak yoooook gülmek var diyon yaniBırak ya sıkılmadın mı sürekli ağlama izlemekten. Az gül ruhun güzelleşsin.![]()
Dizine de bakarım bir ara zaman bulursam.
![]()
Hachikonun yarişma hakkını fes ediyorumİzlemez olur muyum ama o ilk sezonda yarışmıştı, Hachiko berbat sahne seçimleriyle mahvetmişti diziyi. ss
Ayrıca risk taşıyan bir dizi, Beren'i gören Vadici jüri ya da yarışmacılar direkt 1'i basar.![]()
O zaman @ozgur2113'e haksızlık olur; çünkü o da en başta yeniden Karadayı'yı kullanmak istemiş, ama ben izin vermemiştim.
Bakıyorum da saldırmaya tüm hızınla devam ediyorsun.@MasacRE- Oyların da yorum anlayışın kadar saçma.![]()