Bırak sinir ettin beni. Güya kaliteden anlıyo dedik böyle bir sahneye 1 puan vermişsin. Diziyi izlemesen bile ordaki efsane oyunculuğa hakaret o puan.@MEnes senden iyi menemen olur güzel puan.
Bir ay yapım birinci olurken bir ay yapımada kıyıp eledilerDizimizi bu haftada lider yaptiğin için @Bully'ye yapım ekibi adına çelenkle tebriklerimizi sunarım.
Ay Yapım Ceo'su
Forumdash
3. sezonu da bu yaz yapmayı düşünüyorum, yeni bir diziyle katılıp daha uzun süre yarışabilirsin. Bu kadar kafaya takmana gerek yok ki.Bir ay yapım birinci olurken bir ay yapımada kıyıp elediler
Aslında yarışmalardan elenince bu kadar abartmıyorum ama bu hafta içinde tam üç yarışmadan da elenince karmaşa yaşıyorum3. sezonu da bu yaz yapmayı düşünüyorum, yeni bir diziyle katılıp daha uzun süre yarışabilirsin. Bu kadar kafaya takmana gerek yok ki.
Lobi komplo yaptı bizeBir ay yapım birinci olurken bir ay yapımada kıyıp elediler
Ağustos'ta 3. sezon başlıyor, o zamana kadar dişinizi sıkabilirsiniz bence.Bence yarışmayı devam ettirmeye gerek yok herkes kuzey güney için oy veriyor bence bitirmek gerek
Bence yarışmayı devam ettirmeye gerek yok herkes kuzey güney için oy veriyor bence bitirmek gerek
Yani kimse bence sahneye bakmıyor kuşkusuz kuzey güneye oy veriyorlar bunu anlıyorum ben şahsen bully kızacak amaAğustos'ta 3. sezon başlıyor, o zamana kadar dişinizi sıkabilirsiniz bence.
Adil olmak şartıyla.Siz ne anlarsınız kaliteden, @Aserat herkese 1 puan verebiliyor muyum jüri olarak
Ayy gelmiş kaplan sahnesiyle o kaplanı kafese hapsetmişler sence ben bir hayvansever olarak bu duruma tahammül eder miydimSiz ne anlarsınız kaliteden, @Aserat herkese 1 puan verebiliyor muyum jüri olarak
Gültepe'ye verdiğim puanları haftaya almasını bilirimAyy gelmiş kaplan sahnesiyle o kaplanı kafese hapsetmişler sence ben bir hayvansever olarak bu duruma tahammül eder miydim
Ayy zaten ilk kez yüksek verdin gel etme eylemeGültepe'ye verdiğim puanları haftaya almasını bilirim
Beter ol bonus kafa lobi kuruyorum seni eletmek içinAyy zaten ilk kez yüksek verdin gel etme eyleme
Sen kendini hızır cakırbeyli sanıyon sanırım.Beter ol bonus kafa lobi kuruyorum seni eletmek içinMeryem reis'i eletmek ne demekmiş göreceksin
Yani kimse bence sahneye bakmıyor kuşkusuz kuzey güneye oy veriyorlar bunu anlıyorum ben şahsen bully kızacak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?