Dizi Savaşları - 5. Hafta Sonuçları

Son oylar @turkuazz'dan geliyor, toplam puan durumu ise birazdan. :A

6 - Leyla ile Mecnun
5 - Benim Adım Gültepe
4 - Kuzey Güney
3 - Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2 - Kırgın Çiçekler
1 - EDHO

Toplam puan durumu konuya eklendi. @Bully (Kuzey Güney) yeniden ve yeniden 1. olurken aramıza veda eden isim ise @batuhankaralar (EDHO) oldu. Ancak kendisi bayram arasından sonra başlayacak olan 6. haftadan itibaren jüri üyesi olarak aramızda yer almaya devam edecek. :)

Birazdan ikinci sezonun toplam puan durumu da güncellenecek, sakın bir yere ayrılmayın. Herkese iyi bayramlar. :)

@batuhankaralar @Bully @denizz19 @MayısKralı @MEnes @ozgur2113 @destere @xemrexxx @Forumdash @Çiğdem- @vadikızı @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @Mr.At @Billy Kane

Son düzenleme:
Dizimizi bu haftada lider yaptiğin için @Bully'ye yapım ekibi adına çelenkle tebriklerimizi sunarım.
Ay Yapım Ceo'su
Forumdash
ÇELENK1.jpg

3. sezonu da bu yaz yapmayı düşünüyorum, yeni bir diziyle katılıp daha uzun süre yarışabilirsin. Bu kadar kafaya takmana gerek yok ki. :)
Aslında yarışmalardan elenince bu kadar abartmıyorum ama bu hafta içinde tam üç yarışmadan da elenince karmaşa yaşıyorum:( aynı haftada tam üç yarışmadan elenmiş oldum ya:(

Bence yarışmayı devam ettirmeye gerek yok herkes kuzey güney için oy veriyor bence bitirmek gerek :D