'Dizi Savaşları' 4. Sezonuyla Geri Dönüyor! | Başvurular Başladı

Kara Sevdada ikinci sezondada çok fazla iyi sahne çıkıyor ilk sezonda zaten oldukça iyi sahneler bulunuyor

Maalesef Kara Sevda'yı da kabul edemem, 2. haftada elenmiş olsa düşünebilirdim. Hem yukarıda Yaprak Dökümü'nden iddialı sahneleri saymışsın, bence iyi bir stratejiyle çeyrek veya yarı finali görebilirsin.

Aşk-ı Memnu'nun 2 haftada elendiğini sanıyordum ama şimdi eski konulara baktım ve 5 hafta yarıştığını fark ettim. Yani onu da kabul edemeyeceğim. Gerçekten çok özür dilerim. İstersen başka bir dizi düşünebilirsin, mesela Suskunlar olabilir. Hem destekçisi çok olur, hem de izlemiştin bildiğim kadarıyla.
@Yiğitt

Neyse sorun değil, 5. sezonda katılırım ben. Zaten pek müsait de değilim, iyi olur.
Herkese başarılar.

2 yarışmacıya bir anda kaybettin.
Hem Kara Sevda 3 hafta yarışmış. Kabul efieşi gerekiyor normal şartlarda. Kara Sevda ile gelmek istiyorum.

Sahneleri saydıktan sonra ikna edemezsin beni. Sen bu sezon Yaprak Dökümü ile yarış da belki bu fikrini gelecek sezon için değerlendirebilirim.

Koyu yaprak dökümü fanı mısın hayırdır. Yok olmaz sen önce benim dediğim yap sonra senin dediğini yaparım.