TMam dur değiştireceğim pis .ssBence daha iddialı bir diziyle de gelebilirdin ama son söz senin tabii.
TMam dur değiştireceğim pis .ssBence daha iddialı bir diziyle de gelebilirdin ama son söz senin tabii.
bir dizi buldum ama daha önce kullanıldımı acaba Suskunlar?Yeni dizini düşündün mü?@denizz19
Hayır kullanılmadı. Ekliyorum o zaman.bir dizi buldum ama daha önce kullanıldımı acaba Suskunlar?
Kendi adıma yarışmada daha klas diziler görmek istiyorum. Bir de son 2 sezondur finale çıkıyorsun ona göre dizi düşün.Aşk ve Mavi mi desem acaba Hasibe ile alır yürürüm
Kullanıldı diye hatırlıyorumHayır kullanılmadı. Ekliyorum o zaman.
Son süre ne zamanKendi adıma yarışmada daha klas diziler görmek istiyorum. Bir de son 2 sezondur finale çıkıyorsun ona göre dizi düşün.
Kendi adıma yarışmada daha klas diziler görmek istiyorum. Bir de son 2 sezondur finale çıkıyorsun ona göre dizi düşün.
Aşk-ı Memnu'yu izlemedim fikrim yok.Benim seçimi begendin mi
Sen bir an önce seçmeye bak, bir hafta 10 güne başlar.Son süre ne zaman
Yıldızlar Yarışıyor'da sahneleri kullanıldı ama Dizi Savaşları'nda hiç yoktu.Kullanıldı diye hatırlıyorum
Aşk-ı Memnu'yu izlemedim fikrim yok.
Sen bir an önce seçmeye bak, bir hafta 10 güne başlar.
Yıldızlar Yarışıyor'da sahneleri kullanıldı ama Dizi Savaşları'nda hiç yoktu.
Bu sezon juri olayım yarışmama kararı aldım aslındaHayır kullanılmadı. Ekliyorum o zaman.
Sanırım yıldızlar yarışıyorda kullanıldığı için burada yarışıldığını sanmışımAşk-ı Memnu'yu izlemedim fikrim yok.
Sen bir an önce seçmeye bak, bir hafta 10 güne başlar.
Yıldızlar Yarışıyor'da sahneleri kullanıldı ama Dizi Savaşları'nda hiç yoktu.
Yaprak Dökümü'nü de izlemedim.Yarışmacın hakkında sa bilgin yok sanırım. Aşkı Memnu değil. Neyse fikrinde olmasın..
Suskunlar iyi bence, hazır da yazmışken şansını dene.Bu sezon juri olayım yarışmama kararı aldım aslında
Aslında suskunlar uygun ama ilk mesajlarda da paylaştığım şekilde biraz kararsızlık oldu bende kararsız kalıncada tercih yapmak benim açımdan kolay olmuyor,bu defalık bu şekilde olsun bu sezon jüri olma kararı aldımYaprak Dökümü'nü de izlemedim.
Suskunlar iyi bence, hazır da yazmışken şansını dene.
İzlemiyorum ki seçsem neye yararKardeş Payı'nı seçmesen Vatanım Sensin ile yarış derdim istersen değişti. Ya da değiştirme illa alanı olur.@mesmeso61
İstersen VS'yi sen de alabilirsin.@denizz19
Çok vurucu sahneler var ve çeyrek-yarı finale çıkabilirsin iyi kullanırsan.İzlemiyorum ki seçsem neye yarar
Sevdiğim bir işle geleceğim az vakit ver düşüneyim .ssÇok vurucu sahneler var ve çeyrek-yarı finale çıkabilirsin iyi kullanırsan.
Daha çok sevdiğim bir yapımla katılmak istiyorum.Kardeş Payı'nı seçmesen Vatanım Sensin ile yarış derdim istersen değişti. Ya da değiştirme illa alanı olur.@mesmeso61
İstersen VS'yi sen de alabilirsin.@denizz19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?