- Reaksiyon puanı
- 58,917
- Puanı
- 1,060
Şaka mısın, komik misin anlamadım ama neyse şampiyon olduktan sonra ilk selamımı sana yollayacağım Cengocumİçerde balon böyle patlayacak burada
Şaka mısın, komik misin anlamadım ama neyse şampiyon olduktan sonra ilk selamımı sana yollayacağım Cengocumİçerde balon böyle patlayacak burada
Şaka mısın, komik misin anlamadım ama neyse şampiyon olduktan sonra ilk selamımı sana yollayacağım Cengocum
Var ama bu sefer aynı şey olmayacak inşallah.Toplam puan şeysi olmazsa sıkıntı olmaz, yoksa yine fark atarım
Sarpçı kardeşim @MasacRE- saolsunİçerde diyince akan sular durur, pek isteğim yoktu katılmaya ama gaza geldim bir anda
Birkaç saniye ile kaptın diziyi yarışmanın favorisi olacaksınToplam puan şeysi olmazsa sıkıntı olmaz, yoksa yine fark atarım
Sarpçı kardeşim @MasacRE- saolsunİçerde diyince akan sular durur, pek isteğim yoktu katılmaya ama gaza geldim bir anda
Bodrum Masalı ile gelBirkaç saniye ile kaptın diziyi yarışmanın favorisi olacaksın
İçerde'yi yarıda bırakmıştın tamamlayacak mısın abla. ss
Sana öm de yollamaya çalışırken mesaja yazsaydım diziyi kapmıştım tabiki tercih çok ama 5 aydır bu yarışmada bu diziyi tercih etmeyi planlıyordum ama olmadı
Cesur ve güzel ,söz hangisi ile gelsem acaba ben
İçerde'yi yarıda bırakmıştın tamamlayacak mısın abla. ss
Benden sana tüyo, forumda daha çok izleyicisi/seveni olan dizi daha karlı çıkıyor.
Başka bir dizi de bulursun, bak @Bully Bodrum Masalı demiş o da gayet güzel olur.Sana öm de yollamaya çalışırken mesaja yazsaydım diziyi kapmıştım tabiki tercih çok ama 5 aydır bu yarışmada bu diziyi tercih etmeyi planlıyordum ama olmadı
tesekkurler ama ben tatile gidecegim. Jüri olarakta katkim olmayabilir.
@eskici bodrum masalını istiyordu sanırım iyi fikir olabilir ama bakalım artık jüri olabilirim bu defa yada son anda bir dizi tercihi yapabilirim bilmiyorum biraz durumu yoklayalımBodrum Masalı ile gel
tesekkurler ama ben tatile gidecegim. Jüri olarakta katkim olmayabilir.
suanki aciklananlardan favorim yaprak dökumu
@vadikızı Cesur ve Güzel iyi gitmez. söz u al sen
Basarilar herkese
Tatil ne kadar sürer, duruma göre 5. sezona katılabilirsin belki?tesekkurler ama ben tatile gidecegim. Jüri olarakta katkim olmayabilir.
suanki aciklananlardan favorim yaprak dökumu
@vadikızı Cesur ve Güzel iyi gitmez. söz u al sen
Basarilar herkese
Bakalım yarışma yeni başladı başka bir dizi bulursam yarışabilirim,jüride olabilirim ama kararlaştırmadım daha biraz araştırayımBaşka bir dizi de bulursun, bak @Bully Bodrum Masalı demiş o da gayet güzel olur.
Öncelikle hevesini kırdığım için üzgünüm@eskici bodrum masalını istiyordu sanırım iyi fikir olabilir ama bakalım artık jüri olabilirim bu defa yada son anda bir dizi tercihi yapabilirim bilmiyorum biraz durumu yoklayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?