Olmazsa ben yarışırım artık aklımda da iddialı bir dizi var.Ne alaka . sende oylama başlamadan birine yollarsin oyu. Neyse ben birkaç kisiye haber saldim inşallah benim o dediğim hamleye gerek kalmaz. Çokta istekli değilim çünkü
Olmazsa ben yarışırım artık aklımda da iddialı bir dizi var.Ne alaka . sende oylama başlamadan birine yollarsin oyu. Neyse ben birkaç kisiye haber saldim inşallah benim o dediğim hamleye gerek kalmaz. Çokta istekli değilim çünkü
Dizini tahmim edebiliyorum şuan yayinda olan bir dizi ve benim izlemediğim beğenmediğim bir dizi ama belli olmaz Poyraz Karayel gibi şaşırtır belkiOlmazsa ben yarışırım artık aklımda da iddialı bir dizi var.
Öncelikle anlayışın için teşekkürler, Suskunlar dizisini 5.sezonda almayı planlıyordum,bu konuyu yarışma sunucusuyla konuştuk,konuyu kapattık.diziyle senin yarışman daha uygunproje falan varsa aklında düşüncelerin Suskunlar`la yarışabilirisin.Benim fazla bir iddiam yok zaten
dizi de ziyan olmadı bilÖncelikle anlayışın için teşekkürler, Suskunlar dizisini 5.sezonda almayı planlıyordum,bu konuyu yarışma sunucusuyla konuştuk,konuyu kapattık.diziyle senin yarışman daha uygun
Tabiki yardımcı olurum,dizide sahne olarak oldukça fazla iyi sahne bulunuyor bu açıdan yardıma ihtiyacın fazla olmayacaktır,ama tabiki daima yardımcı okurum,,ayrıca @Doside diziye hakim,diziyi de çok seviyordizi de ziyan olmadı bilEski bir Suskunlar fanı olarak diziye tamamen hakimim.Ama sahne seçimleri için yardımlarına başvurabilirim
dizi de ziyan olmadı bilEski bir Suskunlar fanı olarak diziye tamamen hakimim.Ama sahne seçimleri için yardımlarına başvurabilirim
Ben iki yerde etiketledim. Biri Murat Yıldırımın sahnesi diğeri Sarp Akkaya sahnesiTabiki yardımcı olurum,dizide sahne olarak oldukça fazla iyi sahne bulunuyor bu açıdan yardıma ihtiyacın fazla olmayacaktır,ama tabiki daima yardımcı okurum,,ayrıca @Doside diziye hakim,diziyi de çok seviyorbu durumda oldukça şansın yüksek olabilir
O finalde kullanılabilirBen iki yerde etiketledim. Biri Murat Yıldırımın sahnesi diğeri Sarp Akkaya sahnesi
Suskunlar o aksiyon tarzı olan dizilerde en sevdiğim dizidir. En etkili sahneside Ahmet Kaya şarkısı eşliğinde olan sahne
Ben iki yerde etiketledim. Biri Murat Yıldırımın sahnesi diğeri Sarp Akkaya sahnesi
Suskunlar o aksiyon tarzı olan dizilerde en sevdiğim dizidir. En etkili sahneside Ahmet Kaya şarkısı eşliğinde olan sahne
öneriler çin çok sağolun ikiniz de.Diziyi zamanında az övmedik forumda.SuskunFelon vardi bir de hatta bilmiyorum şimdi nerede.O çocukla konuştukları sahne zaten efsane kalırsam finalde kullanılır.Bir çok sahne var yarın ya da bu akşam sahneleri ayarlamaya çaılışıcam.10 sahne çok az aslında.Elemek zor olacak.Tabiki yardımcı olurum,dizide sahne olarak oldukça fazla iyi sahne bulunuyor bu açıdan yardıma ihtiyacın fazla olmayacaktır,ama tabiki daima yardımcı okurum,,ayrıca @Doside diziye hakim,diziyi de çok seviyorbu durumda oldukça şansın yüksek olabilir
Benim tatilim girecek devreye ve internet paketimi ayarlayana kadar 2sahne falan belki oylama yapamayacam ama diğer sahnelerde desteğimi esirgememöneriler çin çok sağolun ikiniz de.Diziyi zamanında az övmedik forumda.SuskunFelon vardi bir de hatta bilmiyorum şimdi nerede.O çocukla konuştukları sahne zaten efsane kalırsam finalde kullanılır.Bir çok sahne var yarın ya da bu akşam sahneleri ayarlamaya çaılışıcam.10 sahne çok az aslında.Elemek zor olacak.
Mecburen kendimi 10. yarışmacı olarak dahil ettim, Vatanım Sensin (inşallah sandığın dizi o değildir) ile geliyorum.Dizini tahmim edebiliyorum şuan yayinda olan bir dizi ve benim izlemediğim beğenmediğim bir dizi ama belli olmaz Poyraz Karayel gibi şaşırtır belki
Ben yine yanılmadımMecburen kendimi 10. yarışmacı olarak dahil ettim, Vatanım Sensin (inşallah sandığın dizi o değildir) ile geliyorum.
Yarışacaksam da en iddialı diziyle yarışayım dedim ama umarım şampiyon olmam. Yoksa çok garip bir durum yaşanabilir. Aslında izlesen beğenirsin ama burada sevdiririz artık ne yapalım.Ben yine yanılmadımbol şans. Hadi başlatta canlansın forum benim adımauzun zamandir aktif değilim bir etkinlikte
Jürilikten çıkma seneye Kırgın Çiçekler ile gelirsin kankaSen bana yüksek oy ver öbürlerine bas sıfırı
bu Mennan`ın bir basketbol sahnesi vardı 3`lük attığı.Onu kullanmazsan benden çekeceğin varHayat Bilgisi ile katılırım. Hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?