'Dizi Savaşları' 4. Sezonuyla Geri Dönüyor! | Başvurular Başladı

Yine ne çakallık peşindesin bu aralar iyice Tilki gibi dolaşıyon etrafta görmüyorum sanma :A
evet bu bir planda ama daha 10 dakika evvel planlanmis bir plan. yani o tilkilik dedigin yanliş düşünce :D
neyse akışına birakiyorim. netlesir yakinda 😛

@xemrexxx sec dizini Eskiya secildimi?
@Billy Kane dusunmuyormusun?
@EFE UYSAL denemek istemiyormusun ?

biriniz secin yoksa ben yarismaci olacam :T:
@Aserat yerli dizi sartmi? bu arada avatarindaki diziyi izlemisligim var😉 aa sen katilsana Deniz gibi? Hayat sarkisini en iyi sen tanitirsin:Z

Yok onu izliyoruz tabiki sorun yok o konuda:)
Bu aralar duygusala bağladım birazcık sanırım biraz onunda etkisi oldu ayrıca biraz hastayım o açıdan da olabilir bilmiyorum:)

Forumu bırakıyorsun falan sandım.:(

Geçmiş olsun. Arada böyle olur herkese. Biraz dinlen daha dinç dön. Canın sıkıldığında yaz. Çarşamba akşamı özellikle burada ol şöyle bi güzel kS yorumlayalım.:Z

Forumu bırakıyorsun falan sandım.:(

Geçmiş olsun. Arada böyle olur herkese. Biraz dinlen daha dinç dön. Canın sıkıldığında yaz. Çarşamba akşamı özellikle burada ol şöyle bi güzel kS yorumlayalım.:Z
Yok o tarz bir karar yok,başka bir durumdu o konuyuda kapattık Ks de yorum konusunda olurum,kalan bölümleri kaçırmam:)

@xemrexxx sec dizini Eskiya secildimi?
@Billy Kane dusunmuyormusun?
@EFE UYSAL denemek istemiyormusun ?

biriniz secin yoksa ben yarismaci olacam :T:
@Aserat yerli dizi sartmi? bu arada avatarindaki diziyi izlemisligim var😉 aa sen katilsana Deniz gibi? Hayat sarkisini en iyi sen tanitirsin:Z
Sunucu olduğum için yarışmam pek doğru olmaz zaten istemiyorum bu aralar. :A

Sunucu olduğum için yarışmam pek doğru olmaz zaten istemiyorum bu aralar. :A
Ne alaka . sende oylama başlamadan birine yollarsin oyu. Neyse ben birkaç kisiye haber saldim inşallah benim o dediğim hamleye gerek kalmaz. Çokta istekli değilim çünkü :)

Bu sezon jüri olmaya karar aldım 5.sezonda da Suskunlarla yarışmayı planlıyordum,ama sana öm yazmayı unutmuşum yarışacağım dizi alındı diye sırf bu sezon yarışmadım 5.sezonda da Suskunlarla yarışamazsam 5.sezonuda gözden çıkaracağım sanırım:(
proje falan varsa aklında düşüncelerin Suskunlar`la yarışabilirisin.Benim fazla bir iddiam yok zaten:)