evet bu bir planda ama daha 10 dakika evvel planlanmis bir plan. yani o tilkilik dedigin yanliş düşünceYine ne çakallık peşindesin bu aralar iyice Tilki gibi dolaşıyon etrafta görmüyorum sanma
neyse akışına birakiyorim. netlesir yakinda 😛
evet bu bir planda ama daha 10 dakika evvel planlanmis bir plan. yani o tilkilik dedigin yanliş düşünceYine ne çakallık peşindesin bu aralar iyice Tilki gibi dolaşıyon etrafta görmüyorum sanma
SGATı devre dışı bırakıp Suskunları sen mi aldın yoksa yoksa kaçırdın mı adamıevet bu bir planda ama daha 10 dakika evvel planlanmis bir plan. yani o tilkilik dedigin yanliş düşünce
neyse akışına birakiyorim. netlesir yakinda 😛
zamani gelince anlarsin 😛 sabretSGATı devre dışı bırakıp Suskunları sen mi aldın yoksa yoksa kaçırdın mı adamı
Biraz kendi kabuğuma çekilim daha iyi olacak Juriliktende çıkma kararı aldım..
onun 1-2 gune ihtiyaci var 😉Eğlenemiyor musun neden kabuğuna çekiliyorsun.
onun 1-2 gune ihtiyaci var 😉
yine az gözunu acsan anlayacanda mevzuyu. Sen beni cidden sasirtiyorsun. Gecen özelde de bir mevzuda okadar ipucu vermistim cözememistin :SNoldu ki? Sınav var mi.s.sen iyi gelecekse dinlensin gelsin. Kara Sevda'yi tek başıma bitirmek istemiyorum.
yine az gözunu acsan anlayacanda mevzuyu. Sen beni cidden sasirtiyorsun. Gecen özelde de bir mevzuda okadar ipucu vermistim cözememistin :S
kapiyi ac geliyorumBen forum ile ilgilenemiyorum ki. Goygoy yapıp çıkıyorum.s.s Benimle alakalı değil dimi.
Bazı durumlar istediğim şekilde olmadı açıdan bu kararı aldımEğlenemiyor musun neden kabuğuna çekiliyorsun.
Bazı durumlar istediğim şekilde olmadı açıdan bu kararı aldım
Yok onu izliyoruz tabiki sorun yok o konudaNoldu ki? Sınav var mi.s.sen iyi gelecekse dinlensin gelsin. Kara Sevda'yi tek başıma bitirmek istemiyorum.
Bu aralar duygusala bağladım birazcık sanırım biraz onunda etkisi oldu ayrıca biraz hastayım o açıdan da olabilir bilmiyorumAlmasaydın keşke. Biz bi yolunu bulur telafi ederdik.
Yok onu izliyoruz tabiki sorun yok o konuda
Bu aralar duygusala bağladım birazcık sanırım biraz onunda etkisi oldu ayrıca biraz hastayım o açıdan da olabilir bilmiyorum
Yok o tarz bir karar yok,başka bir durumdu o konuyuda kapattık Ks de yorum konusunda olurum,kalan bölümleri kaçırmamForumu bırakıyorsun falan sandım.
Geçmiş olsun. Arada böyle olur herkese. Biraz dinlen daha dinç dön. Canın sıkıldığında yaz. Çarşamba akşamı özellikle burada ol şöyle bi güzel kS yorumlayalım.
Maalesef zaman ayırabilecegimi sanmıyorum.@xemrexxx sec dizini Eskiya secildimi?
@Billy Kane dusunmuyormusun?
@EFE UYSAL denemek istemiyormusun ?
biriniz secin yoksa ben yarismaci olacam
@Aserat yerli dizi sartmi? bu arada avatarindaki diziyi izlemisligim var😉 aa sen katilsana Deniz gibi? Hayat sarkisini en iyi sen tanitirsin
Sunucu olduğum için yarışmam pek doğru olmaz zaten istemiyorum bu aralar.@xemrexxx sec dizini Eskiya secildimi?
@Billy Kane dusunmuyormusun?
@EFE UYSAL denemek istemiyormusun ?
biriniz secin yoksa ben yarismaci olacam
@Aserat yerli dizi sartmi? bu arada avatarindaki diziyi izlemisligim var😉 aa sen katilsana Deniz gibi? Hayat sarkisini en iyi sen tanitirsin
Ne alaka . sende oylama başlamadan birine yollarsin oyu. Neyse ben birkaç kisiye haber saldim inşallah benim o dediğim hamleye gerek kalmaz. Çokta istekli değilim çünküSunucu olduğum için yarışmam pek doğru olmaz zaten istemiyorum bu aralar.
proje falan varsa aklında düşüncelerin Suskunlar`la yarışabilirisin.Benim fazla bir iddiam yok zatenBu sezon jüri olmaya karar aldım 5.sezonda da Suskunlarla yarışmayı planlıyordum,ama sana öm yazmayı unutmuşum yarışacağım dizi alındı diye sırf bu sezon yarışmadım 5.sezonda da Suskunlarla yarışamazsam 5.sezonuda gözden çıkaracağım sanırım