Evet olabilir, örneğin son ikisi güzel olur.@Aserat Anne - Vatanım Sensin - Hayat Şarkısı üçünden biri ile mi gelsem
Ben düşüneyim haber vereceğim o düşünme zarfında eğer süre bitecek olursa hatırlatEvet olabilir, örneğin son ikisi güzel olur.
Tamam düşün daha zaman var nasıl olsa.Ben düşüneyim haber vereceğim o düşünme zarfında eğer süre bitecek olursa hatırlat
Çocuklar Duymasın son kararım
Az önce baktım var birkaç tane. İlla Youtube'dan olmasına gerek yok oradan bulamazsan diğer video sitelerine de bakabilirsin. Bence Kayıp Şehir ÇD'den daha iyi olur.
Tamam Kayıp Şehir olsun olmazsa bölüm videolarından sahne bulurumAz önce baktım var birkaç tane. İlla Youtube'dan olmasına gerek yok oradan bulamazsan diğer video sitelerine de bakabilirsin. Bence Kayıp Şehir ÇD'den daha iyi olur.
Kayıp Şehir iyidir illa sahne bulursun bir yerlerden.Tamam Kayıp Şehir olsun olmazsa bölüm videolarından sahne bulurum
Ya Çocuklar Duymasın daha mı ilgi çekerdi
Sende ne kararsız çıktın anam.
Hasibe sahneleriyle yürürüm diyorumSende ne kararsız çıktın anam.
Aserat o diziye laf atmıstı yarısmasının havasını bozarmış.
Aşk ve Mavi her daim tam puanımı alır ama diziyi çekemeyen çok baştada @xemrexxx
ben yarışsaydim Suskunları alırdım
sana kolay gelsin seçimimde
Havasını bozar dediğimi hatırlamıyorum ama daha iddialı bir dizi bulabilirsin demiş olabilirim.Sende ne kararsız çıktın anam.
Aserat o diziye laf atmıstı yarısmasının havasını bozarmış.
Aşk ve Mavi her daim tam puanımı alır ama diziyi çekemeyen çok baştada @xemrexxx
ben yarışsaydim Suskunları alırdım
sana kolay gelsin seçimimde
Amaç tanıtmaksa ilk haftalarda gitsem sorun değil diyorsan deneHasibe sahneleriyle yürürüm diyorumhem tanıtmış olurum
ayni kapıya çıkıyor. sen hele Özeldeki soruya cevap verHavasını bozar dediğimi hatırlamıyorum ama daha iddialı bir dizi bulabilirsin demiş olabilirim.
What is this??Kendi adıma yarışmada daha klas diziler görmek istiyorum. Bir de son 2 sezondur finale çıkıyorsun ona göre dizi düşün.
Niye eleneyim ki diğer diziler daha mı güzel sankiAmaç tanıtmaksa ilk haftalarda gitsem sorun değil diyorsan dene
ayni kapıya çıkıyor. sen hele Özeldeki soruya cevap ver
Dikkat ettiysen önerildi o 😉Niye eleneyim ki diğer diziler daha mı güzel sankiBir tanesi sırf ismi yüzünden iyi oranlar alır zaten ki her zaman riske girmekten korkmuştur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?