eTV Dizi Savaşları - 4. Sezon | Yarı Final Sonuçları

O zaman niye üzülüyorsun şimdiden keyfine bak. Zaten herkes ara veriyor bu gidişle kimse kalmayacak.

Ama ben gidersem yapacağım projeler öksüz kalacak

Forum bu gidişle sana kalacak valla
Artık Poyraz'ın finalindeki Songül gibi kurulursun

Ama ben gidersem yapacağım projeler öksüz kalacak

Forum bu gidişle sana kalacak valla
Artık Poyraz'ın finalindeki Songül gibi kurulursun
Çabuk başlatırsan kalmaz aslında.

Bana Poyraz'ın finali deme çünkü aklıma Evlat Kokusu geliyor ve kendimi zor tutuyorum.

Hayat Bilgisi (@mrt-06) mi, @S.G.A.T. (Suskunlar) mı, @turkuazz (İçerde) mi? Hangi dizi elenecek, hangileri finale yükselecek? #DiziSavaşlarıSonuçGecesi az sonra başlıyor!

Geçen de söyledim finalin sebebi Evlat Kokusu değildi 3 reytingle devam ettirmezdi Kanal D
Yani yeni bir dizi başlayacağı için bitmedi Poyraz
Aksine düşük reyting alıp bitti, yerine de yeni dizi başladı

Geçen de söyledim finalin sebebi Evlat Kokusu değildi 3 reytingle devam ettirmezdi Kanal D
Yani yeni bir dizi başlayacağı için bitmedi Poyraz
Aksine düşük reyting alıp bitti, yerine de yeni dizi başladı
O değil de hala kimse yok ortalıkta. Geçen hafta @denizz19 son anda yetişince konuyu coşturmuştu da yarışmacılardan biri bile görünmüyor.

Bu yarışmaların saati 1 gün önce belirlense herkesin de normal haberi olur. Böyle mantıksız oluyor.

Aslında yarışmacılardan biri olsa daha iyi olur ama biraz sorumsuzlar. Hepsini birden diskalifiye mi etsem dermişim.

Bu yarışmaların saati 1 gün önce belirlense herkesin de normal haberi olur. Böyle mantıksız oluyor.
Saat aktif olan üye sayısına veya başka durumlara (forumun çökmesi gibi) göre değişebiliyor kesin bir şey söyleyemiyoruz o yüzden.

Napalım başlayalım mı?

O kadar emeğe yazık etmek istemiyorum yoksa ederim yani ne var.

Bilmem 3-4 kişi var sonra da gelenler olur başla istersen. Dünkü gibi her oyun altına etiket yap ama.
bence de haklısın yani radikal bir kararla beni şampiyon yapıp diğer 2`sini diskalifiye etme harika bir fikir olabilir.
Şampiyon konusuyla reyting rekoru kırarsın.

Bilmem 3-4 kişi var sonra da gelenler olur başla istersen. Dünkü gibi her oyun altına etiket yap ama.
Tamamdır

O zaman ilk olarak forumun Alp Kırşan'ı yani benim oylarımla başlıyoruz

8 - Suskunlar
6 - İçerde
4 - Hayat Bilgisi

@turkuazz @Dosi @Çiğdem- @DarkLeqenD @denizz19 @dizi kolik @FaJi @MasacRE- @MayısKralı @mesmeso61 @Sherlock @mrt-06 @S.G.A.T. @xBUGRAx @vadikızı @Yiğitt

Gel kaçma lazımsın bize bu akşam.

Stüdyolardaki şakşakçı teyzeler gibi olucam bugün.