Aynen kanka ben de kendisini sevmem ama sahne güzel ve güzel puanlarini bekliyorumseninkini de izleyecem birazdan
Bende pek sevmem o şahsı yani 3-5 bölüm izledim pek bi sinirdi.s.z
Aynen kanka ben de kendisini sevmem ama sahne güzel ve güzel puanlarini bekliyorumseninkini de izleyecem birazdan
Seni de jüriye ekleyelim o zaman.Şuana kadar hep en sevdiğim dizilerle katılmışsın yarışmaya, bir sonraki sezonda Ezel'le katılırsan tam olur.
Kuzey Güney ile katıldığın sezon üye değildim foruma, olsam her hafta tam puan verirdim.Efsane bir diziydi...
Poyraz Karayel içinde aynı şey geçerli.
Seninle kalite anlayışlarımız oldukça uyuşuyor zaten
Ezel @vadikızı ablamın kötü yönetimi yüzünden harcanmıştı maalesefDizi her ne kadar efsane de olsa, doğru sahne seçimleri büyük önem taşıyor
Sahne süresi ne kadar olacakti bu aradaSeni de jüriye ekleyelim o zaman.
3 dakika olacak.Sahne süresi ne kadar olacakti bu aradabenimki 4 dk uygun mudur
1 dakikanin lafini yapmazsin diye düsünüyorum3 dakika olacak.
3DK çok az 5 DK olmalı, 3 dk'lık sahne ne anlatacak Allah aşkına.
Çok yarışmacı olduğu için böyle. Birkaç hafta sonra kısıtlama olmayacak. Ayrıca 3 dakika da kısa değil abartmayalım.3DK çok az 5 DK olmalı, 3 dk'lık sahne ne anlatacak Allah aşkına.
Videolar tamamlanınca konuya ekleyeceğim, o zaman haber vereceğim oylamanın başladığını.@Aserat recap,genel video akışı falan var mı?Yoksa hepsini kendimiz mi bulup puanlıyoruz?
4 DK'ya indirdim daha da indiremem kusura bakma.Çok yarışmacı olduğu için böyle. Birkaç hafta sonra kısıtlama olmayacak. Ayrıca 3 dakika da kısa değil abartmayalım.
Videolar tamamlanınca konuya ekleyeceğim, o zaman haber vereceğim oylamanın başladığını.
Ekle tabii, ben sana daha çok jüri bulmaya çalışacağımSeni de jüriye ekleyelim o zaman.
Abla sahnemi paylaştım önceki sayfada ama sana bildirim gönderememişim. ssSen deme bari bunu be
Ekle tabii, ben sana daha çok jüri bulmaya çalışacağım
Mesela @Forumdash Ay Yapım Ceo'su olarak bu sezon da destek vermeli
Abla sahnemi paylaştım önceki sayfada ama sana bildirim gönderememişim. ss
Bir de Serdar Ortaç klip konusu var dönmen gereken
Şimdilik bu kadar jüri yeter.Ekle tabii, ben sana daha çok jüri bulmaya çalışacağım
Mesela @Forumdash Ay Yapım Ceo'su olarak bu sezon da destek vermeli
3.5 dakikaya indir o zaman kabul edebilirim.4 DK'ya indirdim daha da indiremem kusura bakma.
3.25 yaptım tamamdır hadi seni kırmıyım.Şimdilik bu kadar jüri yeter.
3.5 dakikaya indir o zaman kabul edebilirim.
Bir de buraya atarsan tam olacak.3.25 yaptım tamamdır hadi seni kırmıyım.
havucu sevmemde meltem ve sarmısak kafalı tipsiz kızı varSahnemde Meltem var zaten seversinsenin çocukluğuna benziyor Havuçta zıppır
necla ve ferhundeye laf yok ama leyla eşek sayılırFerhunde Leyla Necla falan eşek mi yani.s.s
Kesinlikle. Buluruz yine bi orta yol.
anne ye son ikide yer verirsen saçlarını yolarım hogatha
havucu sevmemde meltem ve sarmısak kafalı tipsiz kızı varonun için sonunculuktan kurtulur senin dizi
necla ve ferhundeye laf yok ama leyla eşek sayılır
hhahah aa son 2 de yeri garanti vllahavucu sevmemde meltem ve sarmısak kafalı tipsiz kızı varonun için sonunculuktan kurtulur senin dizi
necla ve ferhundeye laf yok ama leyla eşek sayılır
anne ye son ikide yer verirsen saçlarını yolarım hogatha
insan kıyarmı tombik turnaya hogatha vijdanın neredehhahah aa son 2 de yeri garanti vlla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?