ciddimisin değilmisim bilmiyorum ama sen sanki bol kızlarin olmadiği dizileri sevmezsinbende izliyorum hiç kaçırmammesela dizi daha ilk bölümü yayınlandığı an hemen ilk beş dakikasını izledim
ciddimisin değilmisim bilmiyorum ama sen sanki bol kızlarin olmadiği dizileri sevmezsinbende izliyorum hiç kaçırmammesela dizi daha ilk bölümü yayınlandığı an hemen ilk beş dakikasını izledim
benim mesajı bir daha oku istersenciddimisin değilmisim bilmiyorum ama sen sanki bol kızlarin olmadiği dizileri sevmezsin
Galiba ilk 5 dakikadan sonra bir daha bakmadin diziyebenim mesajı bir daha oku istersenburdan isveçe mesajım karışıkmı geliyor acabaoysa ben derdimi net anlattım sanıyordum
nihayet isveçle bağlantı kurabildikGaliba ilk 5 dakikadan sonra bir daha bakmadin diziye
Oyların nerede kaldı?@vadikızı
saskin 1-9 arasi verecenGeliyor şimdide sıralama da yanlışmı yapıyorum diye sordum ama bildirim gelmedi galiba 11 mi 10 yarışmacımı var ya
@Bully ayni @vadikızı gibi 1 dakikada dönuyor mesajlara normaldir
saskin 1-9 arasi verecen
BencedeSenin puanları merak ediyorum. Acaba aksiyon kısmımı yoksa komedi kısmımı seni daha çok etkiledi bu hafta
hafif hayal kirikligina ugradim ama fakat birinci hafta icin iyi seçim yinede 😉
bana bildirimi gelmedi @vadikızı şuan oyla mesgulkesin
Patlama tamam gönderdik işte.Oylarını göndersen artık diyorum.@FaJi
Senin için de son çağrımı yapıyorum -20 puan kapıda.@MayısKralı
Sen de oy ver diyecektim ama film izlediğin için görmezsin sanırım.@Yiğitt
Fena değildi sahne.Yaprak dökümü yorumun nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?