"İçine sinen" bir tanesini bulursun o zaman.Ee tabi sen de haklısın Bully demek reyting demek.
Düşüneceğim ama içime sinmeyen bir diziyle de yarışmam
"İçine sinen" bir tanesini bulursun o zaman.Ee tabi sen de haklısın Bully demek reyting demek.
Düşüneceğim ama içime sinmeyen bir diziyle de yarışmam
Çok beklersin."İçine sinen" bir tanesini bulursun o zaman.
@Aserat bu mesajı sanırım fark etmedin yazdığım dizi uygunsa 3.sezonda olurumKara sevda uygunsa katılırım 3.sezon
başvurdum ya.ss@MayısKralı @xemrexxx @Ice_Cool_23 @Billy Kane @Bully @denizz19 @destere @Çiğdem- @ozgur2113 @MEnes @cookies @Harunnn60 @vadikızı @turkuazz @GunesinOglu @MasacRE- @Doğu @Since2011 @Mr.At @OzaN @Tzira @eskici @Forumdash @EnveR @batuhankaralar @DarkLeqenD @batuhankaralar @soo @papuleoo @-potterhead- @S.G.A.T.
Başvuru ve yorumlarınızı bekliyoruz.
Güzel seçim, ekliyorum.profilime bak.ss
Analar ve danalarla katılsam torpil geçermiyizGüzel seçim, ekliyorum.
Sizi de bekliyoruz artık.@Bully @ozgur2113 @GunesinOglu
Şirketinin reyting rekortmeni dizisi Yaprak Dökümü ile yarışmanı bekliyoruz, olmadı Ay Yapım'ın başka bir dizisi de olur.@Forumdash
Onunla katılsan güzel olurdu, ama işte kısa ömürlü olduğu için sahne sıkıntısı yaşayabilirsin sanki.Analar ve danalarla katılsam torpil geçermiyiz
Sahne sıkıntım olmazdı en fazla 3.haftada elenirdimOnunla katılsan güzel olurdu, ama işte kısa ömürlü olduğu için sahne sıkıntısı yaşayabilirsin sanki.
Bence sen yine de bir düşün.Sahne sıkıntım olmazdı en fazla 3.haftada elenirdim
Kvpyele katılsam erken final yaparızBence sen yine de bir düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?