Dizi Savaşları - 3. Sezon Başvuruları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,609
Puanı
1,061
Fav10'un fenomen yarışması Dizi Savaşları, yola 3. sezonuyla devam ediyor. 14 Haziran'da başlayan 2. sezon 24 Temmuz'da sona erecek ve kısmet olursa 1 Ağustos Pazartesi günü de yeni sezona start vereceğiz. Yarışma yavaş yavaş sona ererken başvurular da başladı. Bu sefer ilkine göre daha çok yarışmacı (12-15 arası) olacak. Bu yüzden başvurularınızı bekliyoruz.

YARIŞMACILAR

Son düzenleme:
ezel ile başvurmak istiyorum bende
Kime iyi vereceğim belli oldu.

Bu arada herkesten rica ediyorum. Suskunlar, Deli Yürek, Kanıt, En Son Babalar Duyar, Yaprak Dökümü, Sıla, Arka Sıradakiler gibi yapımlar seçin Kiraz Mevsimi gibi saçma şeyler seçmeyin. Yazıktır günahtır.

Zaten Arka Sıradakiler seçilmişti geçen sezon.

Bende Arka Sokaklar ile başvurmak istiyorum [emoji2]
Bence ondan daha iyi olan iddialı bir diziyle gelebilirsin.

Ben Kiraz Mevsimini seçmeyi düşünüyordum.

Cennet Mahallesi,Küçük Sırlar, İntikam ve Güneşi Beklerken arasında kaldım yardım lütfennn

@Aserat birde format konusunda baştan bilgi ver,eğer 2.sezon gibi olacaksa ben katılmayacağım.

Cennet Mahallesi,Küçük Sırlar, İntikam ve Güneşi Beklerken arasında kaldım yardım lütfennn
Daha güzel ve iddialı diziler bul bence. 2. sezonun intikamını almak istiyorsan tabii.

@Aserat birde format konusunda baştan bilgi ver,eğer 2.sezon gibi olacaksa ben katılmayacağım.
Neden ki? Bak, o şey sadece bir sefer oldu; 3. sezonda böyle bir şeyle karşılaşmayacaksınız.