Teşekkürler senin de sahnen iyiydi fena puan almadın
ayy gerçektenmii @Çiğdem- beğenmedi ama sahnemi ilk haftadan elenmiyim de
canımsın ilk hafta bu sahne oldu ama inşallah 2.hafta elenmezsem iddialı sahneler
olacak
Teşekkürler senin de sahnen iyiydi fena puan almadın
Teşekkür ederiz. Umarım Arka Sokaklar'a bol bol puan vermişsindir [emoji2]oylarımı kullandım..tüm yarışmacılara başarılarzor bir oylama oldu..düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar..dizilerin tamamıda tarzıyla iyi diziler ama oylamada sonuçta bazıları düşük bazıları yüksek oluyor tüm yarışmacılara başarılar
Ben de senin oylarını bekliyorum, aktifken izleyip gönder istersen.Teşekkür ederiz. Umarım Arka Sokaklar'a bol bol puan vermişsindir [emoji2]
Yarışma kuralları olarak kaç puan oyladığımı söylemeyeyimTeşekkür ederiz. Umarım Arka Sokaklar'a bol bol puan vermişsindir [emoji2]
Geçen sordum yarışmacılar oy kullanıyor mu diye cevap vermedin. Bende sadece juriler kullanacak sandım. Neyse akşam gönderirim. Ayrıca puanlama nasıl olacak. En yüksek ve en az kaç veriyoruz.Ben de senin oylarını bekliyorum, aktifken izleyip gönder istersen.
Bu yorumunla iyi puan verdiğini düşünüyorum [emoji2]Yarışma kuralları olarak kaç puan oyladığımı söylemeyeyimoylama açıklanınca belli olacaktüm diziler tarzında iyi şunu söyleyeyim senin sahnede baya iyiydi
Gözümden kaçmış olmalı, kusura bakma. En beğendiğin sahneden en az beğendiğine doğru (10'dan 1'e kadar) puanlaman gerekiyor.Geçen sordum yarışmacılar oy kullanıyor mu diye cevap vermedin. Bende sadece juriler kullanacak sandım. Neyse akşam gönderirim. Ayrıca puanlama nasıl olacak. En yüksek ve en az kaç veriyoruz.
Bu yorumunla iyi puan verdiğini düşünüyorum [emoji2]
Yahu Çiğdem ne anlar sahneden, diziden. Onun en iyi bildiği şey fındık toplamak onlar da kurtlu çıkıyorayy gerçektenmii @Çiğdem- beğenmedi ama sahnemi ilk haftadan elenmiyim de
canımsın ilk hafta bu sahne oldu ama inşallah 2.hafta elenmezsem iddialı sahneler
olacak
Lacivert'i yayınlamayacak mısın?Yahu Çiğdem ne anlar sahneden, diziden. Onun en iyi bildiği şey fındık toplamak onlar da kurtlu çıkıyor
Yarına erteledim. Tüm gün evde yoktum normalde bölüm hazır ama sonunu ayarlamadım. Zaten artık pazartesi günleri yayınlama kararı aldım. Hafta sonları genelde işlerim oluyor.Lacivert'i yayınlamayacak mısın?
O zaman bu haftanın reytinglerini ölçmeyeyim, pek bir şey yoktu zaten.Yarına erteledim. Tüm gün evde yoktum normalde bölüm hazır ama sonunu ayarlamadım. Zaten artık pazartesi günleri yayınlama kararı aldım. Hafta sonları genelde işlerim oluyor.
Yani aslında ben şanssız da oluyordum böyle mesela Pazar yayınladığımda Pazartesi hemen reytingleri açıklıyordun. Bu sebeple hit fazla alamıyordum. Ama Pazartesiye geçince değişirO zaman bu haftanın reytinglerini ölçmeyeyim, pek bir şey yoktu zaten.
Sen de bölümleri birkaç üyenin aktif olduğu zamanlarda yayınlıyorsun ama. Mesela ilk bölüm reytingini de yayından 1-2 gün sonra ölçmüştüm ve yüksek çıkmıştı, yani sorun yanlış zamanda yayınlıyor olman.Yani aslında ben şanssız da oluyordum böyle mesela Pazar yayınladığımda Pazartesi hemen reytingleri açıklıyordun. Bu sebeple hit fazla alamıyordum. Ama Pazartesiye geçince değişir
İşte reytingimiz bu hafta yükseldiği halde risk alıp Hayat Sevince Güzel'in karşısına çıkacağızSen de bölümleri birkaç üyenin aktif olduğu zamanlarda yayınlıyorsun ama. Mesela ilk bölüm reytingini de yayından 1-2 gün sonra ölçmüştüm ve yüksek çıkmıştı, yani sorun yanlış zamanda yayınlıyor olman.
İnşallah Hayat Sevince Güzel'i küçümserken 1. hafta sonuçlarının varlığını da unutmamışsındır.İşte reytingimiz bu hafta yükseldiği halde risk alıp Hayat Sevince Güzel'in karşısına çıkacağız
Unutmadım onu her türlü ezerizİnşallah Hayat Sevince Güzel'i küçümserken 1. hafta sonuçlarının varlığını da unutmamışsındır.
Bence salı günü yayınlanması Lacivert'in geleceği adına daha sağlıklı olur.Unutmadım onu her türlü ezeriz
Bizim reyting derdimiz yok ben zenginim her türlü yayınlarım.Bence salı günü yayınlanması Lacivert'in geleceği adına daha sağlıklı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?