Sen ve tartışmayı aynı cümlede yazdım da haberim mi yok? "Yüzünü güldürecek" diyorum ya.neyni tartışayım helal olsun
uçurum o sahnede birşey yoktuki ayoll final puanımı almış birdeİLK HAFTA SONA ERDİ! | Kazanan: Arka Sokaklar (@papuleoo)
İlk 3 hafta boyunca ilk 5'e girenler ilave puan alacağı için @xemrexxx (Avrupa Yakası), @eskici (Uçurum), @vadikızı (Ezel) ve @turkuazz (Kara Sevda) da bundan yararlanmayı başardı.
Öte yandan bu haftanın eleneni ise geçtiğimiz sezon çeyrek finale kadar yükselen @MayısKralı (İlişki Durumu: Karışık) oldu. Kendisine yarışmaya katıldığı için çok teşekkür ediyor ve jüri üyesi olarak aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtiyoruz.
@batuhankaralar @Billy Kane @denizz19 @eskici @MayısKralı @Mr.At @ozgur2113 @papuleoo @turkuazz @vadikızı @xemrexxx @Bully @Forumdash @hayret bi şey @Çiğdem- @Harunnn60 @MEnes @Seviyor sevmiyor
İLK HAFTA SONA ERDİ! | Kazanan: Arka Sokaklar (@papuleoo)
İlk 3 hafta boyunca ilk 5'e girenler ilave puan alacağı için @xemrexxx (Avrupa Yakası), @eskici (Uçurum), @vadikızı (Ezel) ve @turkuazz (Kara Sevda) da bundan yararlanmayı başardı.
Öte yandan bu haftanın eleneni ise geçtiğimiz sezon çeyrek finale kadar yükselen @MayısKralı (İlişki Durumu: Karışık) oldu. Kendisine yarışmaya katıldığı için çok teşekkür ediyor ve jüri üyesi olarak aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtiyoruz.
@batuhankaralar @Billy Kane @denizz19 @eskici @MayısKralı @Mr.At @ozgur2113 @papuleoo @turkuazz @vadikızı @xemrexxx @Bully @Forumdash @hayret bi şey @Çiğdem- @Harunnn60 @MEnes @Seviyor sevmiyor
İlk haftadan elendiğin için İDK ile olmasa da Kırgın Çiçekler ile All-Stars biletini kaptın zaten.@Aserat açıkçası elendiğime üzüldüm,çünkü yurtdışından dönünce anca dinlenebildim ve yarışma moduna anca geçebilmiştim Elenmek koydu, All-Stars yarışmasında telafi etmek istiyorum bunu tabi sende uygun görürsen
Hadi be sahnede sadece kizlar vardi diye 1 verdin tabi oysa sahne cok güzeldiuçurum o sahnede birşey yoktuki ayoll final puanımı almış birde
arka sokaklara tebrikler Hüsnü Çoban
Bir başarısızlık oldu diye hemen pes etmek yersiz. Görüldüğü gibi dizinin destekçileri de var, çok daha iddialı sahneler seçersen diğerlerinden de neden yüksek puan almayasın ki?Elendikten sonra bu tür yarışmalardan kesinlikle elimi, ayağımı, kolumu, bacağımı, başımı, kıçımı, gözümü, kulağımı ve burnumu çekeceğim. Çünkü bir yerim açıkta kalırsa bu bataklığa tekrar düşebilirim.
O kadar istek ve bildirime tabi 150 yorum gelir Hadi yine iyisin reytinglerde 1.olursun istediğin de bu zaten yeni AcunBu arada konunun 150 mesajı geçmesini sağlayan ve yorumlarıyla renk katan tüm üyelere de bir teşekkürü borç bilirim.