Dizi Savaşları - 3. Sezon | 1. Hafta Sonuçları

SON 1 OY!

Heyecan olsun diye dizilerin fragmanını paylaşırdım aslında; ama Youtube'a gir, arama motoruna yaz, linki kopyala-yapıştır derken üşeniyorum. Ama yine de 4-5 dakika beklemeniz gerekecek. :A

neyni tartışayım helal olsun :F
Sen ve tartışmayı aynı cümlede yazdım da haberim mi yok? "Yüzünü güldürecek" diyorum ya. :A

@Forumdash'tan gelecek olan son oylar 22.22'de sizlerle olacak. :A

Avrupa Yakası ile AB'liğini konuşturan, CEO'su olduğu Ay Yapım'ın Ezel'ine de desteğini esirgemeyen, ama Kara Sevda'ya verdiği puan ile şaşırtan @Forumdash'tan geliyor son oylar. :A

11 - Avrupa Yakası
10 - Ezel
9 - Uçurum
8 - Adını Feriha Koydum
7 - Aşk Yeniden
6 - Yalancı Yarim
5 - Kara Sevda
4 - Behzat Ç.
3 - Arka Sokaklar
2 - İlişki Durumu: Karışık
1 - Tatlı Küçük Yalancılar

TOPLAM PUAN DURUMU BİRAZDAN SİZLERLE!

İLK HAFTA SONA ERDİ! | Kazanan: Arka Sokaklar (@papuleoo)

İlk 3 hafta boyunca ilk 5'e girenler ilave puan alacağı için @xemrexxx (Avrupa Yakası), @eskici (Uçurum), @vadikızı (Ezel) ve @turkuazz (Kara Sevda) da bu avantajdan yararlanmayı başardı. :)

Öte yandan bu haftanın eleneni ise geçtiğimiz sezon çeyrek finale kadar yükselen @MayısKralı (İlişki Durumu: Karışık) oldu. Kendisine yarışmaya katıldığı için çok teşekkür ediyor ve jüri üyesi olarak aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtiyoruz.

@batuhankaralar @Billy Kane @denizz19 @eskici @MayısKralı @Mr.At @ozgur2113 @papuleoo @turkuazz @vadikızı @xemrexxx @Bully @Forumdash @hayret bi şey @Çiğdem- @Harunnn60 @MEnes @Seviyor sevmiyor

Son düzenleme:

İlk 3 hafta boyunca ilk 5'e girenler ilave puan alacağı için @xemrexxx (Avrupa Yakası), @eskici (Uçurum), @vadikızı (Ezel) ve @turkuazz (Kara Sevda) da bundan yararlanmayı başardı. :)

Öte yandan bu haftanın eleneni ise geçtiğimiz sezon çeyrek finale kadar yükselen @MayısKralı (İlişki Durumu: Karışık) oldu. Kendisine yarışmaya katıldığı için çok teşekkür ediyor ve jüri üyesi olarak aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtiyoruz.

@batuhankaralar @Billy Kane @denizz19 @eskici @MayısKralı @Mr.At @ozgur2113 @papuleoo @turkuazz @vadikızı @xemrexxx @Bully @Forumdash @hayret bi şey @Çiğdem- @Harunnn60 @MEnes @Seviyor sevmiyor
uçurum o sahnede birşey yoktuki ayoll final puanımı almış birde :A :A :A

arka sokaklara tebrikler Hüsnü Çoban :F :F :F

İlk 3 hafta boyunca ilk 5'e girenler ilave puan alacağı için @xemrexxx (Avrupa Yakası), @eskici (Uçurum), @vadikızı (Ezel) ve @turkuazz (Kara Sevda) da bundan yararlanmayı başardı. :)

@Aserat açıkçası elendiğime üzüldüm,çünkü yurtdışından dönünce anca dinlenebildim ve yarışma moduna anca geçebilmiştim :A Elenmek koydu, All-Stars yarışmasında telafi etmek istiyorum bunu tabi sende uygun görürsen :X

@Aserat açıkçası elendiğime üzüldüm,çünkü yurtdışından dönünce anca dinlenebildim ve yarışma moduna anca geçebilmiştim :A Elenmek koydu, All-Stars yarışmasında telafi etmek istiyorum bunu tabi sende uygun görürsen :X
İlk haftadan elendiğin için İDK ile olmasa da Kırgın Çiçekler ile All-Stars biletini kaptın zaten. :X

Bu arada konunun 150 mesajı geçmesini sağlayan ve yorumlarıyla renk katan tüm üyelere de bir teşekkürü borç bilirim. :X

Elendikten sonra bu tür yarışmalardan kesinlikle elimi, ayağımı, kolumu, bacağımı, başımı, kıçımı, gözümü, kulağımı ve burnumu çekeceğim. Çünkü bir yerim açıkta kalırsa bu bataklığa tekrar düşebilirim.
Bir başarısızlık oldu diye hemen pes etmek yersiz. Görüldüğü gibi dizinin destekçileri de var, çok daha iddialı sahneler seçersen diğerlerinden de neden yüksek puan almayasın ki? :)